- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
Nem találom se a telefon egészség applikációban sem az órán a véroxigén mérést.
Hol lehet?Megvan
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
embe
nagyúr
Úgy tűnik mintha az új fw-vel több lépést számolna.
Ti nem találkoztatok ilyennel? -
embe
nagyúr
Akkor lehet placebo?
-
B. Tamas
aktív tag
válasz -ZeeZee- #4007 üzenetére
Minden óra számol valamennyit a rezgésekre. Nekem autóban vezetés közben is számol ez is és anno a Mi Band 5-öm is.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
Leki78
tag
Sziasztok! Az alábbi két oldalon kívül amiről lehet letölteni számlapokat, ismertek esetleg hasonló oldalt?
http://www.hwgtfaces.com/galleryindex.htm
https://amazfitwatchfaces.com/huawei-watch-gt/fresh?compatible=GT/GT_2_46mmLe szoktál maradni a kedvenc műsorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tvben.hu/zzepg/zzepg/ajanlas.php?ki=24
-
veterán
Miért szakad meg magától a bluetooth kapcsolat az óra és a telefon között, már nem először?
-
Dino69
aktív tag
válasz Diamond500 #4013 üzenetére
Ezeket hogyan lehet felrakni az órára?
Közben meglett....
[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
válasz bandigyerek #4017 üzenetére
Én éjjelre rendszeresen bezárom a Health programot (sokszor napközben is) és mégis gond nélkül megjönnek az értesítések (éjjel is, reggel látom azokat az órán is). A BT kapcsolat meg nem nagyon szakad meg.
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
dajkapeter
senior tag
Gyártó függő. Nekem pl LG-m van. Amíg nem rögzítettem az appot addig sokszor bezárta, leállította a rendszer a háttérben. Rögzítettem így már nem zárogatja be. Nincs semmi extra akku kímélés bekapcsolva. Ugyan ez van párom Huawei P20 pro és Xiaomi amazfit GTR 42-vel.
Bár csak a facebook-ot is be tudná így zárni a teló
[ Szerkesztve ]
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
col
addikt
válasz dajkapeter #4020 üzenetére
Szerencsére Iphone-t használok, így nem kell az appok "rögzítésével", stb. trükközni
És annak ellenére minden rendben van, ha az appot bezárom.[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
anrb
aktív tag
válasz B. Tamas #3997 üzenetére
Szia! Meg tudnád nézni, hogy nálad értelmes adatokat exportál a Health? Nekem GT2e van, de a TCX és GPX export egyaránt használhatatlan. Egyrészt a dátum 1970.01.20, másrészt hiányzik a pulzus adat.
Én egyébként Hitrava-val szoktam adatokat exportálni, de lehangoló volt látni, hogy az órám csal (interpolál) a track-eknél, és csak 5 másodpercenként van pulzus adat. -
Dino69
aktív tag
válasz Capricornhun #4023 üzenetére
[kép] Hirtelen így tudtam telefonról megoldani...
-
Tündike25
tag
Sziasztok!
Watch GT 3-at néztem ki magamnak. Sajnos a GT3-nak nincs saját topikja, de hátha itt van egy-két tulajdonos, vagy a GT2-es tapasztalatok alapján tudna nekem infót adni, mire számíthatok:
- A sima értesítések tényleg csak egyszer rezegnek és azt is gyengén? A hívás végig rezeg?
- Az órán vagy a telefonon megnézett értesítések tényleg nem tűnnek el automatikusan a másikról?
- A 32MB nekem nagyon kevésnek tűnik. Mindennapi használat során ezt mennyire érezni?
- Multitasking tényleg nincs? Azaz edzés közben nem tudom a zenét vezérelni, léptetni? Edzés közben bejövő üzeneteket megjeleníti?
- Pulzusmérője tényleg csinál fura méréseket nagyobb pulzus felett? (160bpm)
- illetve van-e bármi egyéb bosszantó hiba Androidos (Samsung) telefonnal való összekötés esetén?
köszönöm! -
B. Tamas
aktív tag
Remélem még aktuális, csináltam neked egy friss kirándulásról exportot.
LinkEricsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
anrb
aktív tag
válasz B. Tamas #4029 üzenetére
Szia, nagyon szépen köszönöm. A dátum nálad OK. Fel tudnád rakni esetleg az TCX exportot is (a GPX-ben nincs pulzus adat, csak koordináták és magasság)?
Hitravaval jó adatokat kapok, de a legfrissebb Health exporttal meg nem (iOS verzió 12.1.1.305, Android verzió 12.0.12.320). -
Looserke
őstag
Sziasztok! Ha nem szeretném használni az óra kihangosító funkcióját, akkor ki tudom teljesen kapcsolni azt? Hogy a telefon ne is lássa "kihangosítónak" az órát.
-
csipuka
senior tag
válasz dajkapeter #4033 üzenetére
Nekem meg olyan telom nem volt. Akkor en vagyok szerencses
-
seger
addikt
válasz dajkapeter #4033 üzenetére
Nekem is minden telefonomon ott van a BT beállításnál a telefon, ami kikapcsolható.
-
Looserke
őstag
Még nincs ilyen órám, csak szemezek vele, de nem használnám a funkciót, eddig sem hiányzott az elhalálozott Amazfit stratosomból. Az jó ha látom, hogy ki hív és esetleg el tudom utasítani az órán, de beszélni biztos, hogy nem fogok az órába és ne is csörögjön nekem, elég ha rezeg. És ha hívás fut be, akkor gondolom alapból az órán csörög és a telefonon ki kell választani, hogy a telón akarom inkább felvenni a hívást. Gondolom jobban is merül, ha be van kapcsolva ez a funkció, mert hanghívást Bluetooth LE-n nem tudsz bonyolítani.
-
seger
addikt
válasz Looserke #4037 üzenetére
Ha csörög, jelzi az óra. Fel tudod venni rajta, de el is tudod utasítani. Nekem rezgőre van állítva, így ha hívás van csak rezeg az óra telef9n csörög. A bejövő hívást telefonon ugyan úgy veszed fel mint eddig, alapértelmezett a telefon, csak opcióként tudod utólag átrakni a hívást az órára ha akarod. Nekem így több mint 1 hetet bírja az akku
-
Decske
senior tag
válasz Looserke #4037 üzenetére
Ha hívás jön, akkor minden eszközön csörög/rezeg és ott beszélsz, ahol felveszed. Tehát, ha az órán veszed fel, akkor az órán beszélsz, ha a telefonon, akkor a telefonon. Ha már felvetted utána a telefonon állítgathatod, ha akarod.
Mivel alapméretezetten nem aktív az órán a hívás, csak ha felveszed, ezért nem merül kevésbé, ha kikapcsolod. Szvsz ezért értelmetlen kikapcsolni.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
B. Tamas
aktív tag
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
csipuka
senior tag
-
Lackooo84
nagyúr
Ja de néha bugos, és már folyamatban levő hívást olykor nem enged átváltani az órára, megnyomom a telón a BT-ra kapcsolást, de nem csinál semmit és visszaugrik hangszóróra.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Looserke
őstag
Sziasztok! Beruháztam egy 46mm-es sport órába. Airplane módot csak én nem találok benne? Estére mindig bekapcsoltam az Amazfit Stratoson. Csendes mód van de az nem ugyanaz. Repülőn utazva is szoktam használni.
-
Looserke
őstag
A GT eredeti óraszám lapjai közül az Energy és a 24 hour Time valahogy felrakható a GT2-re is? Petal Health appban nem találtam az óra számlapok között az ingyenesek között. Fizetős óra számlapokat meg egyáltalán nem látok az appban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest