- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt160
aktív tag
Ilyeneket miért nem tesz a Huawei közzé?
Mivel már nem vagyok mai csirke, a retró Casio lapokat imádom.....
-
macy
addikt
-
Gelner
tag
https://huaweiwatchgt.com/
Itt található a huawei healt béta alkalmazások plus az új watchfacek
-
hatD
tag
Újabb észrevétel, tegnap óta a telefonon (Huawei P10 pro) a Healtban nem töltődnek be az óra számlapok, ez korábban csak akadozott.
-
macy
addikt
Frissítettétek már az órát?
-
Gelner
tag
válasz
zsolt160 #1026 üzenetére
aaaaah komolyan, tudom, hogy onnan tudnám indítani az edzést, DE AKKOR NEM MÉRI A PULZUSOM A POLARA JELADÓVAL, ezt ecseteltem. NEM LEHET VÁLASZTANI AZ APPBAN, hogy melyiket vegye alapértelmezésnek, így hiába indítom az óráról az edzést ha nem lehet a kezemen mert olyan edzést végzek de akkor meg nem veszi a polár jelét.
-
zsolt160
aktív tag
Jééé, és tényleg, észre se vettem, köszi ezt az érdekességet..
Hát ezért szoktam az edzést az órán indítani, ott sokkal több minden van, pl. gyaloglás szabadban.
EKG-ról, van pár termék ami ezt "tudja", de azért ezt lehetetlen megcsinálni órával, maximum akkor ha bluetoot-os tappancsokat helyez az ember a testére megfelelő helyekre. Így tud megfelelő adatokat szolgáltatni a test elektromos tevékenységéről, tudom a betegségem miatt, hisz a Holter monitor is így működik:
Vérnyomásról meg annyit, hogy az órának olyannak kellene lennie mint a csuklós mérőnek, tehát a szíj felfújhatónak kellene lenni, és motor is kell bele, hogy felfújja. -
Gelner
tag
En pont a healt app frissítést várom, elég fapados, hogy nem lehet választani pl benti edzést az app-ban ha polar jeladó van rajtam (kettlebellt órával nem lehet) így érdekes, hogy ha óra csatlakozott de nincs rajtam akkor se hajlandó mérni a polar jeladót, csak akkor ha kikapcsolom az órát. Szóval jó lenne fejleszteni az appot mert most két különböző app-ban edzek, de még importálni se tudom az adatokat, hogy atvigyem. Reméljük ezt megoldják.
-
p2pp
őstag
Totál véletlenül, váratlanul lett egy ilyen órám. 😁
Pedig a sima Gt is nagyon jó szolgálatot tett.
Csak a gyári visszaállítás után sikerült kapcsolódnom hozzá.
Addig csak önállóan tette a dolgát.
Kifinomultabb lett az előzőhöz képest.
Voltam vele tekerni. Szépen, pontosan tette a dolgát.
Amolyan Knight Rider lett. Kitt gyere! 😁😆😀🤣😅😂😆
Összehasonlítani nem tudtam már a régivel tekerés közben.
Így nemtom mennyire hiteles.
Az előző pont azt a pulzusértéket mutatta, mint a kórházi újjcsipeszes profi cucc. Ezen meg is lepődtek.
Ami hiányzik. Talán az Ekg, vérnyomás, gpx export. De majd a következőben talán. Dióhéjban ennyi.
A zenékig még nem jutottam el hogyan kerül az órára.
Meg odáig sem, h az am61-re ki tudja e lőni teló nélkül a hangot. -
pergabb
senior tag
Almomban megint levitaltam 2.5 metert
-
laci1892
őstag
Úgy különben van lehetőség rá hogy óránként ( egészkor ) jelezzen mindig az óra. Egy csipogással vagy rezgések Casio karórákhoz hasonlóan.
-
macy
addikt
válasz
DonDragonka #1006 üzenetére
Köszi, sose jöttem volna rá
-
zsolt160
aktív tag
Egy kis érdekes videó a véroxigén mérése a GT 2-n.
-
DonDragonka
őstag
Ha a fő képernyőn lehúzod a gyors menüt, akkor ott lesz egy olyan, hogy "világos képernyő". Ez lényegében a folyamatos kijelzést kapcsolja be. Az idő amit te kérdezel ennek az időtartamát határozza meg. 5 perc= 5 percig virít az óra nem kapcsol ki...
Sötétben legjobb zseblámpa... -
laci1892
őstag
Üdv egy kérdés.
Zuhanyoztam az órával.
Vizet kapott. Azóta recseg, ropog, rossz a hangminőség.
Ez normális ( kiszárad ) vagy annyira mégse vízálló?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Külpolitika
- Megújul a Netflix tévés appja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest