- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt160
aktív tag
Nos most frissült a Clear nevezetű számlap, ezen lehet korlátozva állítani mit jelezzen ki. Viszont elnézve a Machinist, azon szerintem a grafika miatt szinte száz százalék, hogy nem lehet állítani rajta.
Pl itt a most vett számlapom, ez pedig egyszerű de ezen se lehet, hisz grafikusan jelzi a magasságot (hegy), nem írással vagy kis jellel. -
no01ricsi
tag
Láttam, igaz samsungnál.
Elégetett kalóriákkal kapcsolatban érdeklődnék(nem vagyok sportoló még amatőr szinten sem). Heti szinten indítok kb. 3 aktivitást (bringa, futás, séta, túra közül) Ekkor a kalóriákat jól számolja, viszont napközben más órához képest sztem kevesebbet számol, kb fele annyit. Adataim megadva, pulzusmérés folyamatos, talán inteligens. Más tapasztalt hasonlót? Azért eret nem vágok emiatt -
zsolt160
aktív tag
Az APKmirror-ról lett leszedve, ott azt írták ez a megjelenés előtti, tehát én úgy értelmezem, hogy ilyen lesz ha frissül automatikusan a Play áruházon keresztül.
Tudom nem befolyásol semmit a számlapoknál az Egészség apk verziója, csak nálam már rég óta ua. a számlapok vannak, és szinte mind gagyi, kevés jó van köztük, ezért írtam, nálam semmi új nincs, de lényegtelen! Bár várok már olyanokat, amiket itt is láttam, de nincs kedvem Kínai accountot csinálni, stb., hogy feltegyem, bár ez tetszik, valakinek a telóján van fen: -
zsolt160
aktív tag
Bocsi, de erről meg fogalmam sincs mi. Én mindent az órán intézek, mert nem mindent tud a teló appk, viszont szinkronizálva látható a telefonon.
Egy példa, futópadon szoktam futni de a telefonon nincs ilyen, viszont az órában van. Szinkronizálás után a telefonon megjelenik az adat. Egész pontos az értéke a paddal össze mérve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- ZIDOO médialejátszók
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XPEnology
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest