- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz adamfriday #1948 üzenetére
Csodás! Kár hogy ingyen van, szívesen támogatnám az alkotót akár nagyobb összeggel is
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz csiben1 #1919 üzenetére
Amellett hogy azért elég régóta futhatsz ilyen tempók mellett ilyen alacsony pulzusértékekkel, a kalória tényleg kicsit kevésnek tűnik. Nem tudom mi lehet a gond.
Megnéztem, nálam a Honor MW2 10km futásnál, 160-as átlagpulzussal 704 kalóriát mutat, szóval neked 147-es átlaggal a majdnem 500 annyira nem is kevés.Run&Ride
-
-
HKorn
veterán
Amúgy mit számít, hogy heti 1x vagy 2 hetente 1x kell töltőre tenni? Szerintem nem sokat. Napi szinten nem töltögetném én se, de 1 hét már bőven jó.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz Diamond500 #1669 üzenetére
Van, de külön kikapcsolni nem lehet szerintem. Kültéri edzés indításnál bekapcsolja automatikusan.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz szabosasito #1319 üzenetére
Minden engedély meg van adva az appnak? Hozzáférés a névjegyekhez stb?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Nem kell benne csalódni. Ez szerintem a legjobb koncepció, amit a Huawei csinál a Honor MagicWatch-csal és a Watch GT-vel.
Jól néz ki, megállja a helyét sportos és elegánsabb környezetben is, hobbisportra a tudása bőven elég és okosóraként is helytáll, igaz korlátozott tudással, de akinek semmi szüksége arra, hogy az óráján nézzen YT videókat vagy navigáljon, az kap cserébe egy használható üzemidőt, mert amit az okosórák jelenleg kínálnak, az tényleg egy vicc.
2 pontot lehetne kiemelni, ami még jó lenne ha lenne, az pedig a gpx export lehetőség, illetve a mellkapánt csatlakoztatás lehetősége. De igazából már ezek is kicsit túlmennek egy átlaguser igényein.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz bandigyerek #901 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy sötét módnál a térképet hogyan lehetne visszefehéríteni, szerintem gáz így sötéten, nem látszik jól az útvonal.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz adamfriday #915 üzenetére
Így van. Az intelligens is elvileg észleli ha elkezdesz sportolni, de annak kell egy kis idő a pulzusváltások lereagálására, így az nyilván nem olyan pontos. Viszont edzés indításnál másodpercenkénti a mérés.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz bandigyerek #901 üzenetére
Az időtartam alatt ott van a Google logo, miből gondolod, hogy nem használja a mapsot?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Bejövő hívásnál az órán hogy lehet némítani a hívást? Mert ugye csak zöld meg piros kagyló gomb van, de kinyomni nem akarom és felvenni sem. Ha meg a telefonon némítom, akkor az óra ugyanúgy rezeg tovább.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Nem értem ezt a Firstbeat rendszer által javasolt pihenőidő kalkulációt.
Néhány napja futottam 12km-t kb átlag 160-as pulzussal, utána javasolt 74 óra pihenőidőt, ma bicikliztem 23km-t 130-as átlagpulzussal, erre meg javasol 88 óra pihenést, holott nagyon meg se éreztem ezt a lightos tekerést. Nem is edzésnek szántam csak csavargásnak, persze néha megnyomtam kicsit, de akkor is. Futás nyilván sokkal jobban elfárasztott, meg meg is éreztem.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Bennyboy #771 üzenetére
Én kipróbáltam már, akkor hasznos, ha nem csak egy adott távot akarsz lefutni szokásos tempóban, hanem mondjuk akarsz intervallum edzéseket csinálni, vagy mondjuk lassú, hosszú futásokat állóképesség növelésre.
Mondjuk az a része nekem csalódás volt aerob edzésnél, hogy azt hittem, hogy szól ha a pulzusom kilép az aerob zónából, de nem szólt.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Parallaxis #769 üzenetére
Akkor így reális hogy neked megvan a 2 hét. Kertimunka is jó edzés
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz Parallaxis #761 üzenetére
Truesleep alvámonitorozás is megy? Én mondjuk minden másnap futok vele 20-40 percet, mikor hogy, így nálam napi 10% merülés van.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Meg lehet próbálni ezeket, de szerintem az 1 hét nem fog menni, nálam a 46mm-es max 10 napot megy el, bár nálam mennek az értesítések is. 42mm-esnél szerintem 5 nap a reális üzemidő.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz adamfriday #732 üzenetére
Köszi, GTe-nél magyar honlapon is hangsúlyozzák az alvásprobléma felismerést, még az apróbetűs résznél sem írják, hogy ne lenne elérhető ez a funkció, csak annyit hogy nem orvostechnikai eszköz.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
GT 2e-nél azt írják, képes alvásmonitorozásnál 6 különböző alvás rendellenességet felismerni, ez mit takar, tudja pl apnoe-t (horkolás miatti légzéskimaradást) is detektálni?
GPS jeltalálás mennyire gyors GT2-nél? Illetve tapasztaltatok-e már jeleldobást?
Köszi
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák