- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Nálam valamiért a lányom ragaszkodik hozzá. Van még egy, csak annak van vmi baja, mert ha van benne kártya, sokszor nem elérhető. Lehet, megcsináltatom neki, mert hiába mondjuk, hogy veszünk vmi újat, nem kell neki. Most is a töröttet nyomkodja.
Igen, emlékszem a G4-re.
Utána még vettem egyet, full dobozosat, hibátlan állapotút. Kapott egy Quick Circle nfc tokot hozzá. Ha kellene, bármikor tudnám használni. -
Exian
addikt
válasz
SkyLine3000 #511 üzenetére
Jah, hát akkor menni fog neked is
Hát, ezen én is minden alkalommal tanakodtam, hogy érdemes e... aztán mindig arra jutottam, hogy ennyit még megér, mert ennyi pénzért (~20e Ft alatt) úgy sem kapok épkézláb telefont. Ha meg veszek egy drágábbat, annál is fennáll a veszélye, hogy törés áldozata lesz
Mivel a 4 gyerekemből már 3 használ telefont, meg a feleségem és persze én is, így mindig nem árt egy plusz tartaléktelefon arra az esetre, ha valamelyikü(n)k telefonjával történik valami.
Nem egy acélos hardver van benne persze, picit lassúcska (a P30-amhoz képest mindenképp), de én szeretem, és mivel nagyobb a kijelzője, mint a P30-amé, így otthon pl. ezt használom nyomkodós, olvasgatós telefonnak. Meg mókás a kiugró szerfikamera, bár azt sosem használom
Apropó, G4: azt hiszem az van neked tőlem is egy
-
SkyLine3000
addikt
Van némi tapasztalatom szerelésben (notebook, teló)
Xiaomi Mi A1 töltőaljzat, LG G4 alaplap, kijelző, P Smart Z aksi. Amit tudok, megcsinálok otthon. Azt tudom, hogy a mai telóknál szinte minden ragasztva van. Vannak szerszámaim telókhoz és speckó ragasztó is, de most valahogy nincs kedvem vele szórakozni. Komplett kijelzőt nyilván egyszerűbb cserélni. Lehet az lesz a végén.
LG G4-nél kb 8-10 perc alatt cseréltem alaplapot.
Az a gond, hogy nem vagyok benne biztos, hogy érdemes erre a telóra ennyit költeni...
Közben már írtam egy szerviznek. Várom a válaszuk. De gyanítom, nem túl gazdaságos már a teló javítása. -
Exian
addikt
Még annyit, hogy volt, amikor csak simán kijelzőt-üveget rendeltem, keret és fém belső szerkezet nélkül, na azt NEM ajánlom, azt nem tudtam szépen összerakni... nem tudtam szépen beragasztani a kijelzőt a gyári, eredeti keretbe.
Nincs is nagy különbség árban, szerintem nem érdemes vesződni vele.
Azért kérdezz meg egy szervizt, hogy ennél a típusnál vállalnak e esetleg csak üvegcserét (amennyiben tényleg nem sérült a kijelzőpanel), nekem más telefonnál mondták, hogy nem tudják külön cserélni, csak kompletten.
-
Exian
addikt
válasz
SkyLine3000 #508 üzenetére
Nem tudod cserélni külön, legalábbis otthoni körülmények között, főleg hozzáértés nélkül semmiképp. De nekem még szerviz sem vállalta más fajta telefonnál, mert még ők sem tudták megcsinálni. Ugyanis ezek a régeteg össze vannak ragasztva, tehát az üveg az étintőpanellel, aztán a kijelzővel, stb. Hogy miért árulnak külön csak üveget, az jó kérdés, ezt én is megkérdeztem a szerviztől, ők sem nagyon tudták megmondani
Én amúgy már 3-szor cseréltem komplett kijelzőt ebben a készülékben.
Én gyári kijelzőt vettem, ami tartalmazza a KOMPLETT előlapot, keretet, kijelzőt, üveget, csak a belét kell átpakolni. Ha még nem csináltál ilyet, akkor mondjuk nem olyan egyszerű, főleg ennél a telefonnál a kiugró szelfikamera miatt. Ott azért vannak bonyodalmak, lehet legózni vele, hogy a kitoló mechanika ne sérüljön, meg hogy minden a helyén legyen... szeretem nagyon
Én innen szoktam rendelni, legutóbb (kb 1 hónapja) ezt rendeltem.
Ez gyári kijelző. Ez úgy néz ki, ahogy a képen látod, a komplett fém szerkezettel együtt, gyárilag összeszerelve (ragasztva) kapod a kijelzőt rajta, csak a belső panelt és a hátlapot kell átrakni és annyi, na persze ez azért nem ilyen egyszerű, de nekem 3-szor már sikerült
gyerekek használták/használják, ezért volt ennyiszer csere
-
SkyLine3000
addikt
Üdv
A lányomnak van egy ilyen P Smart Z-je. Valamelyik nap leejtette és a kijelző üveg elrepedt. Pedig van rajta tok. Pont a sarkára esett, mind rendesen... Műxik, csak ugye törött. Ezt az üveget lehet külön a kijelzőtől függetlenül cserélni? Mert mintha látnék külön üveget olcsón. Hiába akarnánk neki venni egy másik telót, aszongya jó ez neki, nem kell másik... -
Exian
addikt
válasz
samu2062 #506 üzenetére
Áááá
Én is járók így néha a saját Huawei P30-ammal, amihez aktív flip tokom van. Az a tok ugye olyan, hogy az elején jobboldalt átlátszó rész van. De nem teljesen átlátszó. Hátra hajtva a kamera elé kerül ez az opálos rész és így a kamera képe homályos. Hát volt párszor, hogy néztem, hogy miért ködös a kamera képe
aztán gyorsan rájövök, hogy miért...
-
samu2062
senior tag
Az enyém, egyik haverom anyjánál működik szépen, azóta is. Kb. 3 éve adtam el neki. Bár múltkor áthívott, hogy nézzem meg, mert nem működik a kamera. Amikor elindítja, csak sötétség van a kijelzőn. Na én átmentem. Kezébe vette a telefont, az oldalra nyíló flip tokot szépen kihajtotta a hátuljára, és mutatta, hogy látod, sötét a kijelző. Majdnem kifeküdtem a röhögéstől.
-
Exian
addikt
válasz
elfelejtette #503 üzenetére
Aha, nálunk gyerekek használták, kétszer is sikerült rommá törniük a kijelzőt. Most van nekik már másik, Így most megcsináltam tartalék telónak, itthoni nyomkodós telefonnak, hogy ne a rendes telóm merüljön. Nincs semmi baja amúgy.
-
Exian
addikt
Harmadszorra cseréltem kijelzőt ezen a telefonon
érdekes módon most nem azért kellett cserélnem, mert széttörött, hanem mert elromlott a kijelző panel, pedig gyári volt. Kontaktus hibás lett, az alsó részen ha erősen nyomtam a kijelzőt, akkor volt kép, amúgy nem. Így sem jártam még. Most gyári kijelzőt kapott, kerettel együtt.
Használja még valaki ezt a telót?
-
olli
tag
Eltűnt a hívásfogadás gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei első pop-up szelfikamerás mobilja ezt, mármint a kiemelkedő kameraegységet leszámítva nem kifejezetten különleges, de alapvetően egyben van, kimagasló az üzemidő és tényleg gyönyörű színekben érhető el.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Képszerkesztés általánosságban
- Gumi és felni topik
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest