- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
Szabcsizz #1527 üzenetére
Szia kicsit off leszek én P9 Plusról váltottam G6-ra! A P9 Plus egy nagyon nagyon jó telefon de azért értesítés mizéria meg az agresszív RAM kezelés néha zavart engem illetve nekem a zenei része volt kicsit csalódás! Semmi egetverő gond nincs vele tényleg egy stabil jó készülék! A G6 is egy nagyon jó készülék,teljesen elégedett vagyok vele és ez a képernyő méret ebben a fizikai méretben nekem nagyon bejött! Sok LG-t használtam én kedvelem a márkát! A lényeg hogy sztem bármelyiket is választod nem fogsz mellélőni,ha az amoled prioritás akkor ugye el is dőlt!
Amúgy nem a honor 9 volt a másik jelölt?
-
Rasnac
aktív tag
válasz
Szabcsizz #1525 üzenetére
Őszinte leszek, nem kapcsolja ki teljesen az értesítéseket ugyan úgy dobálja hiába van fekete listára téve...
Ami engem zavar azaz hogy ha valamit (pl soundcloud) hagyok fehér listán, az agresszív Ram manager lövi ki 10perc után... Hiába effektive zenét hallgatok... De legyen ez a legkevesebbAmíg stabil mint a beton és csak apró tüskék vannak a renndszerbe amikkel megbarátkozol addig bőven az egyik leghasználhatobb telefon a piacon!!
-
Carline
őstag
válasz
Szabcsizz #1518 üzenetére
Én vettem Honor9-et de nem néztem meg hogy az csak dual standby telefon (ment is vissza a 14 napos visszaküldésben). Ha a dual active fontos akkor P9 Plus-t vegyél.
Honor9 viszont támogatottabb lesz. Oreo még meglesz (2018 Q2) az írások szerint a P9 Plus-ra is, de utána nem hiszem hogy jön több.
Nekem Mate8 van arra már árpilis óta nincs még csak biztonsági frissítés sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged