- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felrakta ma a Nova-t, így a teslaunread plugin segítségével már van értesítés a gmail ikonon. Viszont ha Nova alatt csinálok gyorshívás ikont, akkor ha rányomok, azt írja ki a telefon, hogy "hozzáférés megtagadva", mikor ugye hívnia kellene az adott személyt.
Mi gátolja? Hol lehet még engedélyt adni? Itt már megadtam neki: báll. - alkalmazások - Nova Launcher - Engedélyek (itt mindent engedélyeztem neki, de maradt a probléma, valamit alapértelmezetté is van téve, mint launcher.
-
A gyári e-mail appon kívül van olyan e-mail kliens, aminek az ikonján megjelenik az olvasatlan e-mailek száma? Nem találtam még, se gmail, Mail Wise, mymail amiket próbáltam.
Gmail esetében még le is mondanék erről, de ott meg hiába kapcsolgatom, mindenképp összevonja az egy helyről/tárgyú e-maileket, ami sok privát üzenet esetén totál necces, sosem látom, hogy mit olvastam, mit nem.
Van erre benne egy menüpont (Beszélgetési nézet), de tökmindegy, hogy be van pipálva, vagy nincs, akkor is összevonja az emaileket. -
Beállítottam a gyári óra appban egy 15 percről visszaszámlálót. Kiléptem belőle, de sehol sem mutatja, hol tart a visszaszámlálás (ha visszalépek az appba, akkor látom,hogy számol), ilyet még nem láttam egyik mobilon sem, mind mutatta. Mit nem állítottam be?
-
Skype másnál is gázos?
Ha mobilról hívok valakit skype-on, aki szintén droidos mobilon veszi fel, akkor a másik fél tökéletesen hall engem, én viszont úgy hallom őt, mintha minden második szótagot lecsípne valami. Viszont ha olyannal beszélek, akinek asztali gépen van a skype és ott veszi fel, akkor minden rendben.
Tegnap még jó volt, azóta a viber-t tettem csak fel, szép lesz, ha "összeakadnak" és ez okozza. Ki fogom próbálni.
-
válasz
Roland0224 #3230 üzenetére
Gyári app jelöli, gmail app nem. Viszont ami fura még gmail appban, egy emberrel folytatott e-mail beszélgetéseimet összevonja,. Ezt ugye ki lehet kapcsolni a "beszélgetési nézet" kikapcsolásával, de nálam ha van ott pipa, ha nincs, akkor is összefűzi a leveleket
-
Gyár e-mail appon van ikon értesítés (mármint amikor számmal kiírja az ikon szélére,hogy mennyi nem olvasott e-mailem van)? Gmailen ahogy nézem még mindig nincs....
Roland0224: Akkor keresek egy "külső" appot erre.
-
válasz
Newlachka #3217 üzenetére
Az a "baj", hogy a névjegyzékben megjelennek a nevek mellett olyanok is, akiknek csak e-mail címe van, telefonszáma incs (akikkel emileztem gmailben). Ezeket akarom kikapcsolni, hogy ne jelenítse meg. Ha törlöm a "Névejgyzék - menü - névjegyek rendezése - névjegyek hiányos információval" helyről, akkor gmailból is törli őket, amit nem szeretnék, mert elvesznek az e-mail címek.
-
Sziasztok!
Vettem egy ilyen készüléket. Olvasom a fórumot, hogy minél kevesebb kérdésem legyen, de amit egyelőre nem találtam meg:
- a névjegyeim közé a google címjegyzék szinkronizáláskor betette az e-mail címeket, azt hyg tudom kiszedni,hogy csak a nevek telefonszámmal legyenek ott, ahogy eddig mást telefonon is?
- a hátlapon alul van egy szürke matrica a Huawei felirat alatt, (amin van egy kuka is), azt le lehet szedni? Elég hülyén néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest