Hirdetés
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #8011 üzenetére
Ráadásul azt is leírtam már, hogy ki lehet kapcsolni a zárképernyőn megjelenő számlálót. (Legálábbis Nugaton, de úgy rémlik 6-oson is ott volt)
Beállítások->Képernyőzár és jelszavak->Lépésszám mutatása a zárképernyőnBalathruin
Már úgyis megbeszéltük, hogy kérdezhetünk. A telefonon mit csinálna, ha lenne az easter egg
Rejtett üzenet ha igaz, de mit, hogyan és mi elől rejt el. Nem is hallottam róla.
Az osztott képernyőt remélem bent hagyják, habár vígan el lehet lenni nélküle. De ha már kitalálták, legyen is benne. Hadd legyen nekem már olyan, ami másnak esetleg nincs.zs.tom
Nugaton tudom mondani.
Utófókusz van. Kamera pro mód. balról jobbra elhúzod a kamera képen az ujjad, bejön a menü. Ott található
Veszteségmentes RAW fájl csak egy kiváltságos személynek van eddigi ismereteim szerint. Hogy mivel érdemelte ki,maga sem tudja. Jobbról húzod balra az ujjad, és ott van ha van,de mint írtam szinte senkinek sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest