Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- One mobilszolgáltatások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
PROHARDVER! témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
A gyári e-mail appon kívül van olyan e-mail kliens, aminek az ikonján megjelenik az olvasatlan e-mailek száma? Nem találtam még, se gmail, Mail Wise, mymail amiket próbáltam.
Gmail esetében még le is mondanék erről, de ott meg hiába kapcsolgatom, mindenképp összevonja az egy helyről/tárgyú e-maileket, ami sok privát üzenet esetén totál necces, sosem látom, hogy mit olvastam, mit nem.
Van erre benne egy menüpont (Beszélgetési nézet), de tökmindegy, hogy be van pipálva, vagy nincs, akkor is összevonja az emaileket.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest