Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Mire nincs magyarázatom.
A Nugat béta van fent, amin hónapok óta ki van kapcsolva Google auto szinkron és a fiók szinkronizálás, mert korábban folyamatosan ébren tartotta a telefont valmi, akkor is ha nem ért el hálózatot, vagy ki volt kapcsolva a WiFi. Mobil hálózatot nagyon ritkán használom, - navi menetrendek levelek- mert túl drágának találom. Ezeket csak néha néha kapcsoltam be egy időre. Most pont egy napja mindkettőt bekapcsoltam kíváncsiságból. Semmivel nem merült gyorsabban. közel 14 órája van fent a Wakelock Detektor lite. Egy darabig most figyelem, remélem közbe megjön a frissítés is.
Ezeket mutatja jelnleg (éjjel a Wifi kikapcsolva)

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A Nugat béta van fent, amin hónapok óta ki van kapcsolva Google auto szinkron és a fiók szinkronizálás, mert korábban folyamatosan ébren tartotta a telefont valmi, akkor is ha nem ért el hálózatot, vagy ki volt kapcsolva a WiFi. Mobil hálózatot nagyon ritkán használom, - navi menetrendek levelek- mert túl drágának találom. Ezeket csak néha néha kapcsoltam be egy időre. Most pont egy napja mindkettőt bekapcsoltam kíváncsiságból. Semmivel nem merült gyorsabban. közel 14 órája van fent a Wakelock Detektor lite. Egy darabig most figyelem, remélem közbe megjön a frissítés is.