-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
giornalista
senior tag
sziasztok!
2Gb ramos P9 Lite-om van, először írnék róla pár szót azoknak, akik gondolkoznak, hogy vegyenek-e. LG G3-ról váltottam, és a kamerát leszámítva (ami sajnos ebben a telefonban kifejezetten gyenge) mindennel nagyon elégedett vagyok. leginkább az akkumulátoridővel, ugyanis élénk használat mellett is kibír két napot (igaz, általában minden este feltöltöm, de volt már, hogy nem kellett, és ez jó érzés). minőségi, jó telefonnak tűnik, egyelőre nagyon meg vagyok elégedve vele, úgyhogy hajrá
viszont most elgondolkoztam azon, hogy vennék egy olcsó VR szemüveget, hogy kipróbáljam, milyen élményt adhat. ha nem tetszik, maximum visszaküldöm 14 napon belül. viszont nem tudom, hogy a telefonomban van-e giroszkóp. valószínűnek tartom, hogy igen, de mintha olvastam volna talán itt, vagy máshol, hogy nincs benne, felvilágosítanátok az ügyben?
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Erősítő, hangfalak
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest