- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
kosmoo81 #17446 üzenetére
A V4-es rom sokkal jobb.
Gyorsan egy akku idő!A P9 Plus; P10; P10 Plus; P11 is jobb telefon mint a P9, de nem tud annyival többet, hogy érdemes megvenni, legalábbis nekem. Ez volt a hardver rész.
A kinézetről, fentebb írtam a véleményem, hogy nekem se a P10, se a P11 kinézete nem tetszik.
Az akku kezelésről meg annyit, hogy EMUI 5.1 van rajtuk, ami alapban jobban optimalizált OS akku terén.
Mindenkinek magának kell eldönteni mit szeretne és azt meg saját maga tudja, hogy meddig ér a takarója.
Egy bizonyos szint után, megfognak állni a telefonok, mert miért 4 GB és több ram, ha csak a felét használjuk, illetve a 10 mag meg ilyesmi.
A P9 8 magos, nekem bőven elég bármire, ha meg valami véletlenül akad, akkor tisztában vagyok vele, hogy nem egy atom rakétát vettem 10 maggal és 6GB-rammal, illetve nem 200K feletti összegért.
1 év múlva, panaszkodás lesz majd a P10-re, hogy húú de lassú, a P11 sokkal gyorsabb és kevesebbet fogyaszt.
Röviden ennyi a véleményem! -
Septum15
aktív tag
válasz
kosmoo81 #17355 üzenetére
Én voltam Cunaja első "tesztalanya" aki egy másik romról tért vissza gyárira, majd garanciáztatta.
Rakd vissza a c432-es full romot. Valamelyik Nougat romot. Arra mehet a rollback, majd erre a full c150 marshmallow rom.Nekem így teljesen ingyen javították a telefont.
Ha szeretnél C150b182-es TWRP mentést, akkor az enyémet el tudom küldeni -
wdx
őstag
válasz
kosmoo81 #17359 üzenetére
Akkor ott valószínűleg más a baj. Nem telepítettél/állítottál át mostanában valamit?
Szerk.: mondjuk proxy, vagy tűzfal cuccost? Esetleg reklám blokkolót...?niceapple: nyugodtan levehető, ha tudsz vigyázni a telódra. Én fólia nélkül használtam az összes telefonom, és sosem sérült meg nálam egyik se...
-
wdx
őstag
válasz
kosmoo81 #17353 üzenetére
Ha leejtetted, esélyes, hogy a szerviz csak készpénz ellenében javít. Valószínűleg újraforrasztás megoldaná a problémát, de ahhoz ritkán vannak otthon megfelelő eszközök...
Szerk.: mindenképp visszavenném a gyári romot, és próbálkoznék, hátha betudják gyártási hibánakmondjuk ha látszik a leejtés fizikai sérülése, akkor esélytelen.
-
ORCA58
addikt
válasz
kosmoo81 #16322 üzenetére
Zárképernyő témától is függ. Szerintem nem függ a Magazine témától. Az csak a változó képeket teszi ki. Viszont azt tapasztaltam azok a zárképernyők jók, ahol alul jobb oldalt ott a kamera ikon (gyári megoldás)
A többinél tényleg csak hang van. Nyilván ezen belül a beállítások is szabályozzák.
P9 lite EMUI5 telefonon legalábbis.
Nem tudom nálatok van olyan kapcsoló az értesítések menüben, hogy Értesítés zárképernyőn? Ha jól rémlik MM-en volt. Most csak alkalmazásonként van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest