Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbbb
senior tag
válasz
lumija620 #7800 üzenetére
Én megbízom abban, hogy a Huawei nem fogja a Google belépési adataimat ellopni, vagy felhasználni ellenem, vagy a bankkártyámról nem fognak közvetlenül pénzt lopni. Huawei telefonok nyíltan csatlakoznak a Huawei felhő és egyéb hálózati szolgáltatásokhoz, ezeket felhasználva, ha a kínai állam kémkedni akar utánad, akkor azt megteheti. Viszont a Huawei nem engedheti meg magánok, hogy rejtett backdoor legyen a nyugaton forgalmazott készülékeiken. A másik meg, hogy ők mit tudnának csinálni az adatainkkal? Reklámbevételük nekik nincs, vagy legalábbis nem nyugaton. Szerintem nem fűződik üzleti érdekük ahhoz, hogy profilt készítsenek rólam, vagy legalábbis én nem látom, hogy miért lenne értelme. Ipari kémkedés is necces dolog, gyorsan kiderülne ám, ha egy Huawei telefon gyanúsan nagy adatforgalmat generálna mérnöki rajz pdf fájlok etc. kódolt/rejtett feltöltése közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest