- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
zsolt19900 #14112 üzenetére
Snapis Samu nem lesz Európában.
Samsung tuljok általában felszerelkeznek vésztöltőkkel otthontól a munkahelyig
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
zsolt19900 #14138 üzenetére
Én is csak megerősíteni tudom a többieket. Augusztusban váltottam Samsung S9+-t, ahhoz képest egy álom. Sebességben, kamerában, de legföképp üzemidőben.
Sajnálom, hogy a p40-től már nem használhatja a google szolgáltatásokat, lehet, hogy meg tudnám szokni, de ennyi pénzért nem akarok mókolni pedig az elmúlt közel 3 hónap tapasztalata után szeretnék a jövőben is huawei telót venni. -
válasz
Ahogy Norbi is írja, vegyed vegyed
-
norrberth
addikt
válasz
Vegyed meg fele
Én szeretem nagyon..
-
válasz
zsolt19900 #14135 üzenetére
Nem, ezen egyáltalán nem látszik, pedig használom rendesen és előző gazdija is waze-t használt sűrűn
Remélem, hogy nem lesz gondom, mert jó kis telefon ez, nekem nagyon bejön.
-
F-ECT$
titán
válasz
zsolt19900 #14135 üzenetére
A Samsung gariban cseréli 2 éven belül.
-
válasz
zsolt19900 #14117 üzenetére
-
szemesi69
addikt
válasz
zsolt19900 #14117 üzenetére
Nekem még nem égett be egysem, átlag használat során, nagyon sokat használom böngészésre autó fényerőn. Viszont ha heti 5 napon navigálsz vele órákon keresztül, nagy eséllyel befog égni.
-
szemesi69
addikt
válasz
zsolt19900 #14115 üzenetére
Ez egyenlőre semmit nem jelent, hivatalos forrásból nincs megerősítve. Ahogy olvastam mire használnád, ennél is samsungnál is a kijelző hamar be fog égni.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
zsolt19900 #14112 üzenetére
Nékem volt Mi Note 10-em, mellette a P30 pro.. Negyed óra alatt sikerült döntenem a Huawei mellett. A Xiaomi belaggolt, és nekem ez nem fér bele.. A Huawei azóta sem :) Nagyon cool telefon, példás akkumulátor idővel..
-
knox83
senior tag
válasz
zsolt19900 #14109 üzenetére
Úgy merülnek mint a Titanic...exynos egy forintot nem ér.
-
Varszegig
veterán
válasz
zsolt19900 #14109 üzenetére
"Az S-sek picit borsosabbak, de mégis Samu"
és az ezzel járó gyorsabb akkumerüléssel. Exynos, ennyi.
-
F-ECT$
titán
válasz
zsolt19900 #14077 üzenetére
Nekem több mint 1 éve megvan, ha már nem jön frissítés, nekem akkor is megérte már a telefon
-
knox83
senior tag
válasz
zsolt19900 #14077 üzenetére
Én egyébként aug. végén vettem újra p30 prot, lehet, hogy 19-re lapot húztam de ár érték arányban egyszerűen nem volt jobb..
-
knox83
senior tag
válasz
zsolt19900 #14061 üzenetére
A Jóisten se tudja mi fog történni..hol ezt lehet olvasni hol azt. Sajnos ha nem a világ nyolcadik csodája fog megtörténni akkor el lehet búcsúzni a márkától..mondom ezt úgy, hogy az elmúlt 5 évben csak huawei telefonom volt és mindegyikkel maximálisan meg voltam elégedve, sosem szivatott le egyik sem. Persze lehet android és google nélkül is élni.. Fogalmam sincs mit vennék ha nem huaweit.. Samsungot soha az életbe, xiaomit hagyjuk már, oneplus rohadt nagy, a kisebb telefonjaik meg jócskán elmaradnak kamerában stb. Iphone? Rühellem az ios-t, meg az egész mentalitását a cégnek, hogy kispórolják a töltő fejet meg a fülest az ökológia lábnyomra hivatkozva. Azt, hogy minden évben előadják a hatalmas innovációt ami egy budos nagy kirakat. Az árakról ne is beszéljünk.. A 14.5 éves kocsimat egy iphone 12 pro max áráért adtam el, vicc.. Na mindegy, kicsit elragadtattam magam. Ezért vettem másodszorra is p30 prot mert meg volt magyarázva hogy ez még támogatott lesz, nem kell félni. Erre most kiderült hogy lejárt ez a retek átmeneti licensz is és mi is bukhatjuk. Szóval tanácstalanság van..
-
F-ECT$
titán
válasz
Ha fontos az android, és 2-3 évre terveznék a telefonnal, akkor én most tuti nem vennék P30 Pro-t.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Itt mindenki (beleértve magamat is) vagy nagyon ellene van, vagy mellette ennek, de biztosat szerintem a Huawei sem tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest