- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
válasz
norrberth #15513 üzenetére
Talán a honor ha visszakapja a googlet és Snapdragonnal szerelik. Xiaomi mi 11 jól néz ki, de az "élvonalbeli kamera" amit írtak egy vicc, a szememnek fájtak a képek amiket kitettek a mobilarenan..
Na de nem akarom más gyártó telefonjait említeni mert ránk lesz szólva
Egyelőre nincs okom váltani, minden szempontból megfelelő a p30p.
Neked is megjött az emui 11? -
-
anonymus89
addikt
-
Lacee04
tag
válasz
norrberth #15119 üzenetére
A 10 talán letisztultabb, modernebb, de nekem eléggé samsung-os érzetet ad, bár lehet ez inkább android 10 sajátosság (lehúzható értesítések felülete stb.) Na meglátom majd. Tokot rendeltem egy Nillkin TPU-t hozzá. Az akksi az jó nagyon igen, én a P30at két év után is 2 naponta töltöm, mondjuk nem is használom azért egész nap, 5-6 óra screen time megvan.
-
-
kp78
addikt
válasz
norrberth #14893 üzenetére
Nem igazán veszik figyelembe a felhasználói visszajelzéseket / igényeket.
Én a rezgés erősségének állítását is hiányolom.
Mióta "hüvelyem" van, rengeteg a nem fogadott hivasom.
A hangerőt csak azért nem állítom az egekbe, h utcán is halljam, mert irodai környezetben meg zavar(na). -
Sumptuous
senior tag
válasz
norrberth #14797 üzenetére
Amúgy annyira nagyon nem meríti, mert statikus képek vannak egy adott séma szerint mozgatva..Nem kell prociból/gpu-ból renderelni semmit, ami egy kicsit is mozgatná a vasat
Én is gondolkodom, hogy készítek ilyeneket, de csak akkor, ha meg tudom úgy oldani, hogy ne látszódjon, hol a "loop". Azaz honnan kezdődik előről az animáció.
Szerk; lehet ezen sem látszik. Nem vetted elég ideig, hogy kiszurjam
Ez egyébként élő háttér? Vagy a huawei themes-ből van? Én az uttóbbiban gondolkodom.
-
válasz
norrberth #14800 üzenetére
Szülinap nekem is megvolt még annó az S5-ön, de erre már nem raktam fel.
Én megrögzött waze-s vagyok. Ha ismerem, ha nem az útvonalat mindig belövöm, mert jó jönnek az élő infók. Igo-t annak idején az Eten M700-on használtam kb 10 éve és már akkor is nagyon jó volt, tehát nem fikázás, csak hogy vannak alternatívák amellyekkel élő forgalmi adatokat láthatsz. Sétás vagy rövid távoknál dettó ugyanaz -
válasz
norrberth #14771 üzenetére
Mondjuk én még nem használom fizetésre, de lehet jövőre aktiválom, mert ugye most hivatalos a támogatás. Transferwise mire jó? Utalás miatt tartod, vagy online fizetsz vele Ali ebay meg ilyeneken? Egyébként lehet, hogy a Curve és transferwise-al van a baj, ha a revolut rendesen működik, nem? Kérdezz rá az ügyfélszolgálatoknál, hátha tudnak vmi megoldást...
-
válasz
norrberth #14756 üzenetére
Neked hobbyd a gyári visszaállítás
Amióta megvan egyszer, de egyszersem volt szükségem rá, de nem is cseszegetem annyit azt a telefont mint teBeállítottam egyszer az elején normálisan és azóta is működik... Restart is csak a frissítések alkalmával van, egyébként soha máskor...
-
törölt tag
válasz
norrberth #14728 üzenetére
Helló!
Kb. szeptember óta azt tapasztalom, hogy nem frissül a Google Play szolgáltatások automatikusam. Mindig rá kellett nyomni az alkalmazás információra (épp lemaradt a képernyőképről, legalul van) és a Play Áruházban manuálisan kellett frissítenem.Érdekes, hogy más Huawei/Honor telefonoknál, ahol korábbi EMUI-verziók futnak, nincs ilyen probléma.
-
zsigaa94
csendes tag
válasz
norrberth #14491 üzenetére
Mit tud pontosan maga a G pay app?
Nekem revoluton jelezte, hogy hozzá tudom adni a kártyám google pay-hez. Ezt megtettem, utána nfc-nél beállításokban az alapértelmezett app-ot simple-ről át állítottam google Pay-re. És simán ment a vásárlás telóval g pay-el revolut kártyáról.
Nem telepítettem a google pay-t sehonnan,(ugye play aruhazban nincs még fent). -
norrberth
addikt
válasz
norrberth #14490 üzenetére
Nem tudom..
Eddig sose volt baja.Mármint nem tűnt el, pedig használom már egy ideje.
Ha épp eltűnt, akkor hivatalos G pay oldalról átirányíttatom magam.Akkor azt írja, eltávolítás vagy Engedélyezés.
Nyomok egy engedélyt, megnyitás.
És megint ott lesz.Most akkumulátor optimalizációba.
Átállítottam a G pay-t.Mert akkor tűnik el, ha sokat pihen a teló.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
norrberth #14248 üzenetére
Nem kell félni, nyom nélkül lejön. Egyáltalán nem erősebb az uv-s ragasztó annál, mint ami az öntapadós üveg"fólián" van. Ezt inkább azért használják, mert ha az üvegre viszik fel a ragasztót, akkor túl homogén lesz (egyforma vastagságú az egész felületen, így csak akkor működik jól, ha teljesen tiszta és karcmentes a felület, amire teszed. Illetve ha a görbület is pont akkora.). Viszont az uv-s ragasztó befolyik a (szemmel alig látható) apró karcokba is a kijelzőn, így ott sem lesz levegő, ami még erősebbé teszi a rögzítést.. Plusz ugye a görbület és a fólia közötti részt is teljesen kitölti. De ha le kell szedni, ugyanolyan könnyű eltávolítáni - ha nem könnyebb, mint a hagyományos kijelzővédő üveget.
No offense: Amúgy lehet ha összeadnád az összes kijelzővédelemre költött pénzt, már tudnál venni egy zsír új képernyőt.. vagy egy egész telefont.
Főleg ha mindet itthon vetted.. alin 800-ért már teljesen jót kapni..
-
norrberth
addikt
válasz
norrberth #14248 üzenetére
Már vettem annyi fóliát..
Rosszul vagyok magamtólVizes fóliák.. azonnal beszüntetni.
"Borzalmasan lerontja a kijelző minőségét"10 es skálán kijelző tisztaság.
A vizes fóliák 3, volt Spigen, Clearpex szemem nem bírta.
210 ezres telefonon nehogy már ez kelljen nézzem!
Xpro fólia 7 et adnék.
Üveg 9 -
-
mirci18
addikt
válasz
norrberth #14179 üzenetére
Én megszoktam már.
Windows phone-ról 4 év és két telefon után álltam át.
Lg-ről 1 telefon után.
Most Huawei-s vagyok 2 telefonom náluk.
1.5 éves jelenleg.
1 évet tervezek vele dolgozni vagy addig amíg jobb kamera nem lesz.
Sajnos ezen kívül vagy a Samsungot választod vagy valamelyik feltörekvő márkát.
Ameddig egy márka piacot akar nyerni addig mindent megigér és megtesz neked. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
norrberth #14068 üzenetére
Én addig, amíg itt be nem lett linkelve a 10.1 - en működő hívásrögzítő, 10.0-án tartottam. Fejlesztői módban kikapxsoltam, stb.
Letöltötte magának, szó se róla(~4,5GB-ot írt), amit nem tudtam fellelni vagy törölni, de egy idő után abbamaradt a napi zaklatás, hogy van új verzió. Nem tudom miért, talán ráunt -
Sztyepadzso
őstag
válasz
norrberth #13388 üzenetére
Na. Update.
Spigen hajlított üveget ne vegyetek.
-A fekete sáv miatt takar, és csak ez alatt ragad.
-Rés marad az üveg és a kijelző között, ami miatt kopog(ahogy az üveg és a kijelző összeér).
-A rés miatt nem érzékeli, ha "kopogsz" rajta:képernyőfelvétel, képernyőosztás nem működik. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged