Új hozzászólás Aktív témák

• bontabela73

aktív tag

válasz Zoz #21793 üzenetére

Amikor a P30 Pro-t használtam, nekem is Telekomos SIM volt benne (ez most már a Mate 40 Pro-ban van). Maga a P30 Pro telefon nem szolgáltatófüggő, a firmware build száma C431 kezdetű. A szolgáltatótól kaptam egy kiegészítő frissítőcsomagot.

Kb. 1 évvel ezelőtt, az EMUI 12 érkezése előtt írtam a Huawei Magyarország ügyfélszolgálatnak egy emailt (My Huawei > Támogatás > Gyors szervizmegoldások > Email), mert még 2021 őszi firmware verzió volt a telefonon. Itt a fórumon és máshol is olvastam, hogy mások már megkapták a 2022. januári és februári frissítést is, nálam semmi. Az ügyfélszolgálattól megkérdeztem, hogy várható-e a P30 Pro-mra a közeljövőben frissítés. Az IMEI és a sorozatszám elküldése után azt a választ kaptam, hogy legyek türelemmel, mert hamarosan érkezik frissítés a telefonra. Azt, hogy mikor, ők sem tudták megmondani, mert ahogyan írták a frissítéseket automatikiusan, zárt rendszerben, az IMEI alapján tolják ki a készülékekre. Pár nappal később megérkezett az EMUI 12.

Da pacem, Domine!

Új hozzászólás Aktív témák