- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
_CICAFIU_ #828 üzenetére
Gratulálunk a mindenki számára 0 értékű hozzászóláshoz
Innen viszont elég magasra lehet jutni, ha hasznos infót is írsz majd egyszer a talált megoldás(ok)ról, ami másoknak is hasznára válhat. Illetőleg, ha majd egyszer lesz topik összefoglaló oda is belinkelhető lenne
Szerk.
De, hogy másnak is meglegyen erre a megoldás: [link]
#navigáció, középső, home, google, segéd, assistant, assist app
-
giroud199
senior tag
-
giroud199
senior tag
válasz
_CICAFIU_ #778 üzenetére
Lényegesen erősebb a gpu a p30ban, sajnos azon volt is mit fejleszteni, mert a p20ban lévő, már egy éve is kevés volt a csucskategoriaba... Keveset játszom, így nekem elég egyenlőre a p20is, de a közeljövőben tervezem újra egy p30 vételét, mert a legjobb addigi telefonom volt... (pedig volt már vagy 230db)
-
giroud199
senior tag
válasz
_CICAFIU_ #775 üzenetére
Nekem általában nagyon jól beveszik a telefonok, itt sem volt problémám a pontossaggal. Viszont egy minimálisan több időt vesz igénybe a feloldás.
(cserebe szebb és minőségibb telefon, nem rondit bele sehol az ujjlenyomat olvasó, bár sokaknak hiányzik az előlapi "gomb") -
giroud199
senior tag
válasz
_CICAFIU_ #767 üzenetére
Valószínűleg máshogy volt kalibralva...
P20 kijelzo után lényegesen szebb a p30 megjelenitoje... Én pont így váltottam igaz vissza, de ha megvan a plusz keret nem fogod megbanni... (minden körülmények között jobb képeket tudtam csinálni a p30al, a hybrid zoomrol meg ne is beszéljünk...elkepeszto)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest