-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CzGöbe
tag
válasz
Energie X #651 üzenetére
Én rendeltem egy színtelent és egy szürkét is a Nillkin Nature TPU-ból, elvileg már el is jött Ferihegyről, úgyhogy már nagyon várom mikor csönget a postás
ha gondolod az egyiket elcsencselhetjük.
Jön még vele együtt XD CP+ Max és egy 3D CP+ Max is, azok közül is meg tudok válni az egyiktől, lévén 2 úgy sem megy fel egyszerre a telóra -
Maffia91
aktív tag
válasz
Energie X #651 üzenetére
(#543) hozzászólásom.
Tökéletesen körbeöleli és védi a kamerát, véletlenül sem érintkezik a felülettel, ha leteszem. Jók a gomb kezelések.
Nekem a Nilkin tokkal egy bajom van, mégpedig a kamera kivágását nagyon butának tartom... (de ez az én véleményem) És mellesleg harmadába kerül. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Energie X #180 üzenetére
Sajnos sehol......de itt nem cseszi szét a minőséget. Nagyon folyamatos videót csinál.
leweegee2
Értesítősáv és ott a gombok közt a: vezeték nélküli kivetítés. Ott választhatsz, hogy sima képernyő tükrözés vagy a módban egyedi felület(mint a samu dexnél)
Akkuidő
Beáll/akkumulátor/akkumulétor használat/hardver/kijelzőbeyrut82
Ezt most nehéz megmondani, de kb ugyan akkora.Nálam akkuidő kb 2 nap és 4-5 óra közti kijelzőidő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest