Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- iPhone topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
saca23
aktív tag
válasz
#52469760 #3756 üzenetére
Hello
Ez egy elég nehéz kérdés mindenkinek mások az igényei, de erről a telorol elmondható, hogy összességében ezen az árszinten nem rossz vétel, én mondjuk bagóért vettem a telekomnál, de a 70 rugos kategóriában nincs szégyenkezni valója. Márkán belül a psmart lehet még érdekes, az elméletileg frissebb és ezáltal hosszabb terméktámogatás miatt, a mate 10 lite esetleg de abba nincs nfc és kevés a fényerő napfénynél ezt láttam pár napja. Hardveresen szinte mindegy melyiket veszed, én 10 litera leszedtem egyét komolyabb játékot megse kottyant neki. Nen nagyon tudok hátrányt mondani a 10 lite rol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest