- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
RicsiSuly #1260 üzenetére
Ami már jogszabályellenes, mivel a termék nem bontható, így az egészre egységes jótállás vonatkozik. Ugye eddig 1 év volt a kötelező, azért adtak 1 évet (mivel a kötelező egy éven felül a gyártó szabta a feltételeket, így az akkura ők úgy gondolták, hogy nem jár a plusz gyártói jótállás), de már januártól ugye változott a jogszabály, nem adhatnak csak 1 évet rá! 100-250k között 2 év, 250k felett 3 év a kötelező jótállási idő.
-
-
Bibby
addikt
válasz
RicsiSuly #249 üzenetére
Nem tudom mit cisnálsz jól.
Mondjuk én számhordozással kértem, de az csak nem befolyásolja az előleget... nem különösebben zavar, de azért előleg nélkül jobb lett volna.Meg ez szenyaság volt tőlük, először direkt csak a feketét tették ki. Ha lett volna kék lehet inkább azt veszek én is.
(Ez pl tök érthetetlen, miért csak a lilára van ráírva hoy nova?) -
Bibby
addikt
válasz
RicsiSuly #207 üzenetére
Nem értem, mi az a "Telekom készülék kedvezmény"?
Hiszen persze hogy kedvezményes volt a készülék, azért vettük meg. Ez így azért elég vicces. Azt írnak oda amit akarnak.
Nekem volt egy chat ügyfélszolgálattal, ahol egyértelműen leírta, 10 hónap után felmondható.
Utólag meg módosítgatnak, visszamenőleg? -
jeni
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest