Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
Nem írtok,nem kaptátok meg a frissítést?Én állandóan nézegettem,de semmi,erre tegnap reggel bedobta,hogy itt van kell-e
.1,84 Gb ha jól emlékszem,vannak benne változások értesítési sáv meg ilyenek,de az biztos,hogy rohadt gyors lett a teló.Bár gondolom a gyorsulás a friss telepítésű rendszer miatt van.
-
tigipuf
senior tag
Szintén akksi téma.
Kezd néha érdekes dolgokat produkálni a teló,de mivel 2 éves lesz egyértelmű akku szerintem.
Mivel nem akarnák tőle megválni, kérdésem lenne:Garanciát 6 hónappal meghosszabbítottam akcióban,ez a 6 hónap vonatkozik az akkura is?
-
tigipuf
senior tag
P30 pro-ra érdemes lenne váltani szerintetek?Vagy már nem sok értelme volna?Csak a kamera ,meg az amoled miatt gondolkoztam el,amúgy teljesen elégedett vagyok a telóval.
-
tigipuf
senior tag
Volt A40-em pár napig nálam elég rossz (szar) a térerő, a samsunggal gyakorlatilag nem volt hálózatom a házon belül.Nyilván ez a probléma normális térerővel rendelkező helyeken nem jelentkezik.Ettől és tesztektől függetlenül is szerintem a két telefon nem egy ligában versenyzik,számomra ez már egy nap után nyilvánvaló volt.És majd remélhetőleg te is meglátod milyen üzemidőket képes produkálni
.A frissítést be kellene neki adni nagyon be lehet valamiért ragadva.
-
tigipuf
senior tag
válasz
Lackooo84 #795 üzenetére
Bt kapcsolat újracsatlakozásnál lehet valami,nekem is csinálja amikor rájön.Olyankor is előfordult,ha kimentem a bt hatótávból és újracsatlakozás után.Vagy talán ha sokáig pauseban volt a füles,nem is tudom már.Nagyon nem zavar Bt ki és vissza és már jó is.Tronsmart spunkynál,és edifier x3-nál is jelentkezett lehet,hogy az aptx zavar be?Nem gondolnám,hogy a poweramp,gyári lejátszónál és spotify-nál is jelentkezett egyaránt.
-
tigipuf
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged