- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bohoc71 #1459 üzenetére
P30-asnál amikor összetörtem a kijelzőt, az akksit is cserélték, mivel itt egybe van ragasztva a képernyővel. De a kijelző törés nem garis, azt is beleszámolták a javítás árába +8000 Ft volt. Én úgy spóroltam, hogy huawei napokon mentem javíttatni a telefont. Ez minden hónap utolsó csütörtök, péntek, szombatja volt. Ha ilyenkor rendelsz meg bevizsgálást követően nem garanciális javítást, akkor 8000 ft kedvezménnyel csinálják meg (ennyi lenne a munkadíj)
-
Én most kerestem rá, már csorog is lefele
-
P30-ra már megjött az EMUI 12. Android 10 alapú, van még google play, lett Celia billentyűzet, új téma az Aquamarine, biztonsági frissítés 2022.02.01.
-
-
Aki használ YT Vanced-et és már nem tudja/akarja telepíteni kolléga billentyűzetéből származó alternatívák
-
YT Vanced megszűnik! A weboldalon már nem tudod beszerezni. APKPure-ról most azért letöltöttem a biztonság kedvéért az apk-kat... Ha valakinek van jól működő alternatívája, vagy az eredeti telepítők megoszthatná a közösséggel
-
válasz
mvgy8621 #1371 üzenetére
Emui 11 az utolsó frissítés (android 10.1) A hardware-el nincs baj, szoftveresen is jó, van rá google szolgáltatások, alkalmazások frissülnek, telefon patikán működik. Ha nem vagy frissítés fetisiszta, sztem jó ár érte. Ha vmilyen okból android 11 vagy már 12 amit használnál akkir masik telefont kell nézni. Én P30-at hasznalok már megjelenés óta, én speciel nem tervezem a cseréjét, mert nem érzem az újabb telefonoknál, hogy többet adnának nekem (cserébe jó drágák is ..)
-
Szerintem reseteld ki a telefont és frissíen állíts be rajta mindent. Maximum a névjegyeket és sms-eket szinkronizáld vissza. Ha ez e segít irány a szervíz, ők megoldják. A beragadt frissítés miatt nem kell aggódni van ilyen. Nálunk a családba tökéletesen működik a telefon, ujjlenyomatolvasó is és minden is. Nekünk egyedül a frissítés ragadt be, de azt megoldottam. Mindegyik gyártónál lehet bármilyen anomália.
-
-
Érdekes a huawei frissítési stratégiája. Családban a Nova5t-rr nem jött még meg a myhuawei alkalmazás, így egyik fórumtárs által küldött apk-t telepítettem fel, az jol működik. Persze garihosszabbításból, mivel sokáig vártam kimaradtam... A rendszerszoftvert most frissítettem le .178-ra hisuite-al, mert hiaba kerestem frissítést, mindig azt mondta a telefon, h naprakész vagyok (.134, vagy 143 volt előtte fent, vagyis a márciusi biztonsági frissítés). Azt eddig is tudtam, hogy nem minden telefon kapja meg egyszerre a rendszerszoftvereket, de na! Miért kell hisuite-hoz folyamodnom nem tudom. A myhuawei pedig botrányos, h nem frissült le sose appgalery-ből....
-
válasz
Lackooo84 #1298 üzenetére
Egyszer volt egy +3honapos garihosszabbitasos promo. Lehet azert nem vagyok ra jogosult. Mondjuk q huawei lehetne annyira jofej, h akkor azt irja le, ha meg sosem hasznaltal fel ilyent akkor kapja az ember. De tegnap mikor rqnyomtam rogton irta, h nem vagyok ra jogosult, megis megadta a+fel evet Kezd egyre nagyobb melyrepulesbe esni a huawei.....
-
válasz
Lackooo84 #1293 üzenetére
Támogatásban tegnap én is behúztam a +fél évet. Érdekes, h rányomtam a kuponra és azt írta h ez a készülék nem jogosult a 6 hónap garanciakiterjesztésre, de mikor megnéztem a garanciaidőt nár nem 2022 március volt hanem 2022 szeptember. Valami nem jerek huawei-éknél...
Most reggel is megnéztem ugyanez a helyzet, nem jogosult, de mégis ki van tolva...
-
válasz
tigipuf #1152 üzenetére
Amoled jó dolog, de hajlított kijelzős drága rá az üvegfólia, ha pofára esik akkor meg a képernyő csere...
Kamera valóban jobb, nappal csak picit éjszaka azért jobban, de ahhoz kell az esti mód. Ha neked nem drága a váltás és nagyon fáj rá a fogad akkor megpróbálhatod. Ha nem vagy amatőr vagy félprofi fotós akkor sztem felesleges. Természetesen ezek csak gondolatok, a döntés a tiéd. -
Teljesen életképes. Sokan beleesnek abba hogy: frissítés úristen mindmeghalunk ha nem lesz rá és akkor még a telefon is megáll és soha többet nem kapcsol be.
Nem kell félni a frissítéstől vagy annak hiányától. Lehet lesz rá Android 11 az is lehet, hogy Harmony OS alapú lesz, vagy ha Biden bácsi jófej lesz akkor gugli-s lesz. Az is lehet, hogy nem lesz rá 10.1-nél nagyobb android. Ha a security patchek-re gondoltok, egy telefon sosem lesz biztonságos, mindegy melyiket és mennyire frisset kap meg abból.
Ismerősöm mai napig P10-es használ, az megállt Droid 9-nél, nem frissül tovább és tökéletesen működik, nem hajlandó másik telefont venni
Az alkalmazások követelménye még mindíg a Droid 4.0 szóval azok menni fognak, alkalmazásfrissítések folyamatosan jönnek. Érdemes beállítani a dns-t (dns.adguard.com) meg feltenni egy avg antivirus free-t és máris sokkal-sokkal biztonságosabb a teló.
Ha egy P30 Pro akad ott meg kell vizsgálni az alkalmazásokat, mi eszi a procit a háttérben, esetleg érdemes csinálni azon egy FR-t. Lehet FR után is akad a telefon, ettől nem kell megilyedni. nekem a Honor 8 csinálta ezt minden fr után. Ez 1 napig tartott utána vajsima volt minden.
Guglimentes telefonra be lehet állítani a gmailt a gyári email kliensbe, youtube helyett fel lehet tenni a youtube vancedet ami slusszpoénként a videók reklámjait sem jeleníti meg. Érdemes lenne a topikjába beolvasni, hogyan oldják meg a gugli mentes életet. -
292-es frissítés reggel érkezett, csak novemberi security update.
-
Ne agyalj sokat. Vedd meg. Nekünk van a családban Mate 20 Lite (Kirin 710), Nova 5T (Kirin 980) és P30 (Kirin 980). Ezek az olcsóbb mobilba szánt processzorok papának-mamának okostelefonnal ismerkedőknek tök jók, de amikor laggol a 710-el szerelt telefon egy play áruházas frissítés közben az nem olyan mókás. Más területet most nem írnék.
A kirin chipes telóknál igaziból a "nagy" telóknál (kirin 9xx) van az amit írtál, szépen megy vele a rendszer. Alsóbb kategóriával pláne snapi 855 után nem jeeeeee az élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.
- DOOM - The Dark Ages
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xbox Series X|S
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest