- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
válasz
bobby_30 #1283 üzenetére
December óta megvan, imádom, szuper, nem bántam meg, pedig sok Tabom volt, mire ezt megleltem, ez megmarad
.
QHD
8 MAGOS PROCI
4 GIGA RAM
64 GB ROM + BŐVÍTHETŐ 128 GB ig. Nekem az van benne azon vannak a filmek a zenék a képek.
LTE+ TELEFON
ÚJJLENYOMAT OLVASÓ.Ezek az élmezőnyben vannak Tab téren, nem fog hamar elavulni, én is pont emiatt vettem meg. És minőségben is nagyon ott van.
-
Bailey
senior tag
válasz
bobby_30 #1280 üzenetére
Ha neked kényelmesebb a nagyobb méret, akkor valóban jó választás lehet az iPad is, az ideit viszonylag jó áron adják. Persze csak a 32 gigás verzió van elfogadható áron, a nagyobbak drágák, és ugye ezek nem bővíthetők. Ha kisebb kijelzőben gondolkodsz, akkor már nem feltétlenül lenne jó választás az iPad Mini 4. És a Miniből az a legújabb verzió jelenleg, 2015-ben mutatták be, a hardvere pedig több generációval régebbi. Én is gondolkoztam év elején, mikor tabletet kerestem, mert korábban egy iPad 2 volt sok évig, de kisebb kijelzős tabletet kerestem. Végül pont ezért vetettem el a Mini 4-et, és vettem az M3-at, és nem bántam meg. Az viszont sajnos tény, hogy az Apple cuccok sokkal tovább vannak támogatva, az iPad 2 2011-es modell, de még az iOS 9 utolsó verzióit is megkapta még 2016-ban, egy időben az éppen aktuális csúcsmodellekkel. Viszont az utolsó években már elég lassú volt, a frissítések ellenére, vagy éppen pont a frissítések miatt. Amúgy a mai napig megvan, az akkuja még ma is elég jó, pedig 2012-ben vettem, viszont már kicsit kínszenvedés használni, egy alkalmazás megnyitására is sokat kell már várni. De van a családban 2012-es Asus androidos tablet, az is működik még, bár sokkal lassabb mint az iPad 2. Az M3 viszont a 4 giga ram mellett szerintem még mondjuk 2 év múlva is bőven jó lesz, annyira biztos mint egy 2015-ös iPad Mini 4. Meg persze az Android és az iOS teljesen más filozófia, ez személyes preferencia kérdése, én szeretem mindkettőt, volt iPhone is Samsung is, most pedig egy Honor 9 és az M3, és meg vagyok elégedve mindkettővel.
-
taip
senior tag
válasz
bobby_30 #1280 üzenetére
Most nem azért, de egyrészt senki nem tudja, mi lesz 3 év múlva, akár Android, akár iPad.
Plusz a 4 GB RAM és a 8 magos proci nem fog fél év alatt elavulni, nézz szét a többi tablet között, milyen hardverrel adják (szerintem évek óta alig fejlődött a középkategória, örülj ha megkapod a 2GB RAM-ot).
Ezen kívül az iPad Mini vagy 2x annyiba kerül, miközben nem látom az előnyét. (És az iPad-re fele annyi garanciát adnak...)
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nintendo Switch 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Revolut
- BestBuy topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest