- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobby_30
tag
válasz
bkiky01 #1279 üzenetére
Nem kétlem hogy szuper kütyü, többek közt ezért is néztem ki magamnak, viszont nem tudom hogy az is marad-e hosszútávon. Amennyiben az általam elvárt alap dolgokra képes lesz pár év múlva is mindenképp ezt választom. Viszont az üzletekben azt a tanácsot kaptam hogy valamelyik árban hasonló ipad készülékkel jobban járnék mert azokat biztos tudom majd évek múltán is használni. Mivel nem szeretnék fél évente új gépet venni, ezért nálam elsődleges szempont hogy hosszú távon is stabilan működjön a készülék.
-
bobby_30
tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni és az első számú kiszemelt az m3. A kérdésem az hogy általános felhasználásra /böngészés, zene, film/ megfelelő választás-e ha legalább 3 évben gondolkodok. Viszont az üzletekben mindenhol az ipad-eket ajánlják ilyen hosszútávra. Nekem a telefonom is Huawei, és a rendszert is szeretem, úgyhogy amennyiben tudná az általam elvártakat mindenképp maradnék android vonalon. Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest