- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobby_30
tag
válasz
bkiky01 #1279 üzenetére
Nem kétlem hogy szuper kütyü, többek közt ezért is néztem ki magamnak, viszont nem tudom hogy az is marad-e hosszútávon. Amennyiben az általam elvárt alap dolgokra képes lesz pár év múlva is mindenképp ezt választom. Viszont az üzletekben azt a tanácsot kaptam hogy valamelyik árban hasonló ipad készülékkel jobban járnék mert azokat biztos tudom majd évek múltán is használni. Mivel nem szeretnék fél évente új gépet venni, ezért nálam elsődleges szempont hogy hosszú távon is stabilan működjön a készülék.
-
bobby_30
tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni és az első számú kiszemelt az m3. A kérdésem az hogy általános felhasználásra /böngészés, zene, film/ megfelelő választás-e ha legalább 3 évben gondolkodok. Viszont az üzletekben mindenhol az ipad-eket ajánlják ilyen hosszútávra. Nekem a telefonom is Huawei, és a rendszert is szeretem, úgyhogy amennyiben tudná az általam elvártakat mindenképp maradnék android vonalon. Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest