- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
Zototh64 #12209 üzenetére
Szerintem annyi az egész, hogy bedugod a pc-vel összedugott usb kábelt a telefonba és nyomod a hangerő fel + bekapcsoló gombot addig, ameddig be nem jön egy recovery, amiben az első menüpont a legújabb rom és recovery visszaállítása. Wifi kell hozzá, mert azon keresztül elviekben letölti a b560-at.
-
-
csocsoszán
őstag
válasz
Zototh64 #12183 üzenetére
Ezt most nem nagyon értem. Természetes számítógépről rakod fel, és semmit sem kell újra rakni. (Mármint ha a 3.1.0.0-ás TWRP-től beszélünk.) Annyi, hogy végre gyors lesz, és stabil. De a csatolásokat én sosem hagyom ki, sőt a újraindítás is csinálok TWRP-be. Gyorsan csinál biztonsági mentést és nincsenek piros kijelölések, sosem sehol.
-
Cunaja
addikt
válasz
Zototh64 #11797 üzenetére
Deodex a rom, gondolom?
[Huawei fájlkezelő Nougat deodex]Azért elég sokat kell másolgatni és jogosultságot állítani.
Lassú a net! Nekem 500Mbit
Mikor iszunk már meg egy kólát?
-
japunk
aktív tag
válasz
Zototh64 #11651 üzenetére
Általában mindig kitakarítom ha dobja a lehetőséget, tehát legalább heti 1x minden felesleget törlök róla. Appokat mindig bezárom ha már nem használom őket, nem tudom mi lehet a baja. B192-őt merre tudom a legegyszerűbben feltenni rá? Nem is értem miért nem jött rá a frissítés, telekomos készülék és az ismerősömé (szintén T) gond nélkül frissült, az enyém meg a fasorban sincs.
-
papa807
csendes tag
válasz
Zototh64 #11643 üzenetére
Így vagyok a dolgokkal én is, ha egy hozzáértő pl. Cunaja-kitörölné az EU verzioból a hívásrögzitő tiltást,
az lenne jó.
más:megprobáltam visszamenni az emui4-re, de nem egyszerü,mert ami progik vannak a visszaálításhoz,
azok nem müködnek a b560 rommal.Talán a bétákhoz készültek, novemberiek. -
csocsoszán
őstag
válasz
Zototh64 #11614 üzenetére
Szerintem nem! A gyári 560-ra ráteszed, a recovery-t majd rá az 575 rom és nem indítod újra rá a patch. Elindítod, csak bejelentkezel, googlékat nem telepíted. Majd fel az 580. Elindítod, bejelentkezel és fel a googlékat.
Hogy közben mikor csinálsz törléseket azt sajnos nem tudom.
Arra figyelni, hogy a recoveryben a mount működjön ! Mindent kijelölve! Máskülönben nem lesz írható a data.Ricsi itt a 4- es 4.1 és az 5-ös között nincs sima átjárás! Mindíg fel kell rakni egy stock rendszert ami rendesen átírja a partíciókat. A gyárinál követni kell a sorrendiséget ezért a 180-ra tudod csak hivatalosan rárakni a 192-őt és csak arra az 5-ös sorozatot. De ebben más jobban tud segíteni! Többször le lett írva, hogyan kell csinálni! Csak úgy működik.
-
WiZARD
addikt
válasz
Zototh64 #11592 üzenetére
Persze le lehet szedni facebookot, sőt butatelefonra is vissza lehet térni, és 1-2 hétig bírni fogja...
Én nem akarom lebutítani azért, hogy elmondhassam, hogy 2 órával tovább bírja. Nekem nagyobb kényelmetlenség a mindenféle kerülőút (böngésző), mint hogy töltőre dugjam. -
csocsoszán
őstag
válasz
Zototh64 #11152 üzenetére
Na nem birtam a veremmel. Hende forumtars valamit nem jol csinalt. Nincs it kulonosebb gond!
statusbar is szemelyre szabhato a navigacios savval egyutt. Ennyi az osz kinai alkalmazas.
Addig ne mondj velemenyt mig nem probaltad.WIZARD: kernelek toltsd majd fel az ujjabakat is!Koszonom!Viszont ez nem az 577 csak az 575 amit megosztottal.
-
-
csocsoszán
őstag
válasz
Zototh64 #11063 üzenetére
Biztosan te nyertél
, a kártyák berakásával csökkent volna ez a mondjuk úgy hatalmas SOT.
A Kang B577-ről még nem tudok vélemény mondani, de mivel nekem DL00-hoz való stock nougat B575 (kínai) rom van fent, benne van a hívásrögzítő és a navigációs sáv eltüntető. Ezért olyan nagyon nem hiányzik a Kang. Root és az Xposed hiánya sem zavar, egyedül az AdAway kéne.
Viszont ha valakinek fent van a Kang B577 leírhatná milyen extrák vannak még benne, érdemes-e felrakni?Hende: fejlesztői lehetőségek bekapcsolva(5x megnyomkodva)? PRSA Újlenyomatot engedélyezted? Usb hibakeresés bekapcsolva? Számgépen ADB telepítve rendesen?
-
csocsoszán
őstag
válasz
Zototh64 #10946 üzenetére
Csak javasolni tudom ezt a nougatot.
Hibát eddig nem találtam. Aksi idő szerintem is jobb a többinél. Gps-t ma kipróbálom. RAW működése csodás. Mondjuk én ritkán fogom a 30Mb körüli képeket használni, bár van ben egy 128-as kártya.
A dupla kopp hiányzik. De annyira tetszik az egész rendszer, hogy nem is tudom akarok e KangVippezni. (Még a root sem hiányzik annyira, meg okos tokom van, ujjlenyomat olvasót nem használok, így a dupla kopp sem érdekes annyira.) Érdemes volt ennyit várni!
Örülök,hogy nem egy bug halmazt kaptunk!
A mix még mindig jobb, de most van egy új telóm, legalább is egy új rendszer ami tetszik! -
csocsoszán
őstag
válasz
Zototh64 #10940 üzenetére
A gyári fényképező alkalmazás lehet, hogy nem tudja.
Ezért írtam, hogy én a camera zoom-ot használom!
(Szt. nincs hiba a képben. 30Mb-osak.)
Nekem bejön! Eddig nem találok hibát! Minden mükszik.
Ha nem lesz hiba, KangVippezem hamarosan. Csak még utána kell olvasni hogyan és van a bármi gond vele. -
berigazek
őstag
válasz
Zototh64 #10884 üzenetére
Ha m,ár GPS téma...rengeteg mobilom volt,drágák,olcsók és,ha a GPS nem fogott jelet max.1 percen belül internet (!!) rásegítés nélkül akkor már adtam is el őket.
Bevallom őszintén,hogya Huawei Honor 8 Note-nak volt erős,kemény GPS adóvevője beépítve,lehet azért,mert 6.4" volt és magában a GPS adóvevő is nagyobb(???) ,de a lakásban ,ahol nem jött be más telefonnál jel vagy nagyon gyengén ennél nagyon erős jel volt mindig,internet nélkül!
A többiek is gyorsak voltak,de nem lakásban,kint 8-20 sec alatt fogtak jelet. -
berigazek
őstag
válasz
Zototh64 #10880 üzenetére
A baj AZ,hogy sajna a téma ügyben nem minden téma kompatibils ami EMUI 4.1-en volt az EMUI 5-el és ezért nem jók,csak 80%-ban vátoztatják meg a témákat sajna,a status bar meg érintetlen marad.Kipróbáltam egy Theme editort,azaz többet is,de sajna azok is csak maximum EMUI 4.1-re jók,mármint a kész témák
-
berigazek
őstag
válasz
Zototh64 #10859 üzenetére
Ezt írtam a múltkor,pár napja amikor a Mate 8-at frissítettem OTA-n Nougatra,hogy mégsem egyforma a 2 Nougat a Mate 8-ról és a Mate 9 Pro (meg Porsche Dersign) között,mert a Mate 9 Pro-ban ez benne van alapból az Akkumulátor beállításokban,hogy : ,,Kezelőfelület színek elsőtétítése" menüpont.NEM Téma...A Black Pyramid téma pedig sötétté teszi a Mate 8 több kezelőfelületét.Nekem az hiányzik a Mate 9 Pro.ból,mert a Status bar-ban tetszenek a PIRAMIS ikonok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mercedes topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Alters teszt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest