- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hari73f
aktív tag
válasz
TechMagneTic #18399 üzenetére
megerősítem ezt a dolgot.
Honor9 / Huawei P10 is hasonlót produkált némely rossz akkumulátorokkal,
újraindult kikapcsolgatottValahogy a Huawei telóknak a gyenge pontja ez az akku mizéria
Talán az akku belső védelme/áramkorlát érzékeny, túl gyorsan regálLeEco készülékeknél soha nem találkoztam ezzel.
-
TechMagneTic
tag
válasz
cdfrank #18398 üzenetére
Szia. Nem alaplap hibás. Nem minden akkut fogad el. Másik akkuval tökéletesen működik. Vagy a régivel
Tavaly ugyan így jártam decemberben. Rendeltem egy új gyári akkut. Bele raktam bootloop-os lett. Majd vissza a régi és jó. Cseréltettem az akkut. A második már jó lett. Szóval nem lett alaplap hibás.. Csak a szerviz még nem találkozott ezzel a hibával... Nálunk megfordul heti szinten 20-50 db telefon.. Huawei-nél már sokszor jártam így. P30 Pro / P30 is volt már ilyen "hibával"... -
cdfrank
csendes tag
Sziasztok! Sajnos a családban az egyik mate 20 pro egy akkumulátor csere után megadta magát, folyton újraindul...egy másik szerviz által bevizsgálva alaplap hibás, de nem cserélik, mert nem beszerezhető...van esetleg valakinek eladó mate 20 pro, akár teljesen működőképes, akár olyan, aminek csak az alaplapja jó? Vagy más megoldás? A hiba érdekessége, hogy zenehallgatás esetén szinte egyáltalán nem indul újra, képernyőzár esetén pedig azonnal...Köszi előre is!
-
-FreaK-
veterán
Ugyan ez volt nekünk tegnap (nejem telefonja), nem indult el semmi, azért ez mekkora véletlen egybeesés?
Factory reset volt a megoldás, persze előtte át kell másolni róla amit lehet. Google fiókot el kell távolítani először, aztán kikapcs, majd a hangerő fel+bekapcs gomb nyomva tartásával kell indítani, akkor bejön egy menü ahol az opciók között ott a factory reset, utána jó lesz a telefon újra.
Kérdés:
Telekom-os telefonra az utolsó szoftver verzió, amit telepített a DT.HUN 12.0.0.2(CT), létezik esetleg ennél frissebb, amit egyéb módon lehet felrakni? -
akyyy
senior tag
Sziasztok, ismerősnek ilyen telefonja van, és állítása szerint nem indulnak el az alkalmazások nagy része, hívásd fogadni sem tud (nem is jelzi ha hivják, míg a hívó félnek kicseng)...
Mit tudna csinálni? Újraindítást javasoltam neki, az elvileg megvolt.
Wipe Cache Partition - ilyent találtam most neten, de ezek 4 éves tippek, nem tudom most mi a legutolsó szoftver rajta és abban ez hol található. -
gal3
csendes tag
Tudnátok javasolni szervizt, ahol akku cserét (lehetőleg gyári) korrekt módon és áron el lehet végeztetni?
-
manoarc
senior tag
válasz
Motion_Blur #18392 üzenetére
2 éve szenvedek mit vegyek helyette ami nem kerül egy autó árába.
Igazából jó megoldás nincs csak kevésbé rosszak.Ami biztos,hogy egy harmadik akku cserét már nem várok meg vele mert akkor illene még 2 évig használnom.
Xiaomi 12T-re elég sokan váltottak.Jobbnak nem mondják de rosszabbnak sem ami úgy gondolom már félig meddig siker.A Poco f5 pro is jónak tűnik de nem találom benne azt a plussz 50 ezret amivel többe kerül de tény,hogy tetszik az is. -
spileraaa
senior tag
ez a 3 kiszemelt van a mate 20 pro helyett
viszont már megszoktam a huawei rendszerét így gondolom a honor lenne jobb döntés viszont nem tetszik a kamerasziget
esetleg nem várható új típusú honor megjelenése ami e téren jobb megjelenésű lesz -
Fifi
őstag
válasz
spileraaa #18388 üzenetére
Lehet SIM kártya hiba is. Kicseréltetném a SIM kártyát a szolgáltatóval, mondván, hogy eldobálja a hálózatot, hátha megoldja.
Tesztelhetitek is, ha a szomszéddal SIM kártyát cseréltek.
Ha az ő kártyájával jó a te telefonod és a te SIM kártyáddal nem jó az ővé sem, akor SIM hiba egyértelműen. -
spileraaa
senior tag
valahol be lehet állítani hogy mikor a szolgáltatónál elmegy a jel és vissza adják automatikusan csatlakozón?
jelenleg ha nem veszem észre van hogy órákra is jel nélkül vagyok és csak úgy találja meg ha repülőgép módba rakom és vissza ( régebben ki kapcsoltam és vissza erre az egyszerűbb módszere 3 hete jöttem rá )a szomszédnak a legolcsóbb samsung van nála automatikusan csatlakozik újra
ha ezt nem lehet megoldani muszáj új telefont vegyek
-
antal750
aktív tag
Szóval
Töröltem a wallet alkalmazást, felraktam egy júniusi verziót. Az ujjlenyomatomat ujra állítottam a telóban most így működik. -
antal750
aktív tag
válasz
hari73f #18377 üzenetére
Csak most nekem ha kéri fizetéskor akkor soha nem ismeri fel az ujamat. Elég gáz hogy van 4próba lehetőség, és nem azonosítja az ujamat. Kínomban már kettővel is próbáltam mert 2ujam van a telóban azonosítónak. De az 5-ik próba a kijelző feloldó minta na azt még elfogadja.
-
antal750
aktív tag
Azzal nincs is bajom hogy kéri, azzal van csak hogy valamiért nem ismeri fel az ujamat.
-
hari73f
aktív tag
válasz
antal750 #18374 üzenetére
Google Wallet fizetésnél ha nincs
feloldva a képernyőzár nekem
mindig kéri az újrahitelesítést, ujjlenyomatot (vagy arcfelismerés)De még nyitott képernyőnél is kb. fél perc után újrakéri ha addig nem érintettem a terminálhoz.
Jó ez így a biztonság miatt csak meg kell szokni -
antal750
aktív tag
Sziasztok
Adott egy Mate 20 pro teló gpay fizetéssel.
A kijelzőt feloldom net nfc bekapcsolva. A fizetési terminálhoz érintem és néha valamiért még kér ujjlenyomatot is. Eddig mindig el is fogadta de most vagy 2hete már sokadjára jártam úgy hogy nem ismerte fel az ujamat. 4Próba után a feloldó mintával tudom hitelesíteni csak a vásárlást. Szerintetek mi lehet a baj, és mi a megoldás? Fórumokon érdeklődve azt mondták hogy ujjlenyomatot nem is kellene kérnie.
Nálatok is szokta még pluszba kérni az ujjlenyomatot, vagy ez valami Huawei biztonsági baromság.
Mit kellene állítani a telón vagy már nem tudom hol hogy ne is kérje az ujjlenyomatot?
Segítő válaszokat előre is köszönöm -
Fifi
őstag
Nekem nincs ilyen készülékem, de a fóruma szerintem nem halott:
Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében -
Tornado85
tag
Hellók. Nincs valakinek elfekvőben egy twilight eredeti hatlapja
. Ha már elrepedt kap egy új akkut is.
-
Tomi_Sci
őstag
Sziasztok!
Úgy látom van egy keménymag aki még mindig a Mate 20 Pro-t forgatja a mindennapokbanMár majdnem elcsábultam 14 Pro / Pixel 7 Pro irányba, de mindkettőből hiányzik egy-két számomra fontos paraméter. De addig is...
Az eddig nagy megelégedéssel használt Spigen Rugged Armor tokommal történt egy kis baleset, kinthagytam a telefont a tűző napot és hát... ha nem is halmazállapotot váltott, de elkezdett lebomlani, nem túl kellemes már a tapintása.
Mivel már szinte oldtimer a telefon, nem nagyon kapni már hozzá sehol. Aki esetleg átpártolt másra, és van egy felesleges, minőségibb - akár Spigen, Nillkin stb.- tokja, attól szívesen megszabadítanám
Akár védő üveggel / fóliákkal együtt.
-
Szpisti
addikt
Már minden hibát javitottak, legalábbis nálam már minden értesítés mindig megjön azonnal, és az NFC-s fizetés is hibátlan. Szóval kellett pár év, de már jó.
Ha az okosórára is meglenne az app, szavam se lenne...
Alkalomadtán bemegyek majd egy fiókjukba és megkérdezem, hogy lehet-e inkább VISA kártyám... -
itldj
aktív tag
válasz
Szpisti #18360 üzenetére
Már kezdtem örülni mint majom annak a bizonyos testrészének, hogy végre. De sajnos nekem is Mastercard van...
A saját appjukat dugják ahova gondolom, eddig bármikor próbáltam 2-3 hetente elfelejtette, hogy biometrikus azonosítást állítottam be, meg valahogy a fizetéshez digitalizált kártya is mindig "visszadigitalizálódott"
Aztán valamikor tavaly végképp meguntam a próbálkozást, maradt a PIN kód és a fizikai kártya. De legalább a push üzenet a használatról se jön meg az esetek felében csak akkor ha manuálisan belépek az applikációba.Nem lenne akkora macera bankot váltani, már régen leléptem volna tőlük...
-
-
Szpisti
addikt
válasz
bzoley #18357 üzenetére
Gondolom sokat kellene fizetni a Google Wallet-ért a bankoknak, ezért több bank is inkább a saját nfc-s fizetős appot preferálja... Ugyanígy vagyok az MBH (MKB)-vel, bár szerencsére már használhatóvá fejlesztették az appjukat.
Az Apple meg nem engedi a 3rd app nfc használatot, így kénytelenek az Apple Pay-ért tejelni...Nekem még a bajom az, hogy lehetne már egy MBH app a Google Wear rendszerre is, azaz a Samsung Watch 4-emre...
-
bzoley
veterán
válasz
lkristóf #18354 üzenetére
Iphone 14 Pro lett a választott. Remélem boldogulok majd vele, soha nem volt még Iphone-om. Egy 6S Plus-on kísérletezgetek egy ideje. Hiányozni fog a saját home screen és a jól belakott Smart Launcher, valamint a Chronus. S23 és Xiaomi 13 voltak még a listámon, végül az Apple Pay döntött meg a hosszú frissítés.
-
bzoley
veterán
Sajnos úgy néz ki, nyugdíjazni fogom a Mate 20 Pro-t. A 4. szülinapját már épp nem tudjuk megünnepelni. Ilyen sokáig szerintem még nem használtam egy telefont sem. Szerettem, nem is nagyon tudtam, mire cseréljem, sokáig válogattam, de a frissítések hiánya miatt muszáj lépni. A továbbiakban vagy megörökli valaki a családban, vagy egy fiókban fog pihenni.
Akik még maradtak, azoknak további boldog használatot kívánok! -
Szpisti
addikt
Másnál sem működik már a HBO Max app?
A lányom használja a Mate 20 Pro-mat már másfél éve de már pár napja nem megy már rajta a HBO Max app...
Próbáltam frissíteni, mert azt kérte, de:Próbáltam alternatív forrásból feltenni az apk-t, fel is települt, de indításkor az alkalmazás info oldalára dob a Beállítás menüben...
Szerk.: Vissza az egész, az AppGallery-ből felrakva jól műxik...
-
spileraaa
senior tag
válasz
anonymus89 #18350 üzenetére
lg és sima nem smart
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest