Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dutrás
őstag
válasz
Ateszpapa #15846 üzenetére
Gmail szinkronizál saját levelező kliensel vagy ott a Bluemail ami a google fiókkal szinkronizál gyakorlatilag. Youtube? Ha csak nincs előfizetésed nem is éri meg használni. Ott a Vanced vagy a NewPipe.
Nagyon sok dolog megoldott már a HMS-en de vannak hiányosságok persze bőven.
Érdemes kérdezősködni a P40 pro vagy a Lite topikjaiban.
Nekünk van itthon P40 Lite ami kell minden megy nincs gond. -
dualcore
őstag
https://www.huaweicentral.com/emui-11-for-huawei-mate-20-series-in-development-beta-starting-soon/amp/
Emui 11 béta teszt
-
Szpisti
addikt
Amelyik telefon GMS-el jött ki, azokon maradni is fog. Sehol nem volt szó róla, hogy leszedik róluk...
-
dualcore
őstag
válasz
bajnokpityu #15845 üzenetére
Van nálam P40, szinte minden ugyanúgy fut, csak a GMS dolgok (YT, Gmail stb. ) böngészőből érhetőek el, nem közvetlen appal. A HMS appok ezen a linken ellenőrizhetőek, hogy kinek milyen banki vagy más alkalmazás van meg a HMS-ben. Ezek után mi magunk döntünk, hogy maradunk a Huawei márkánál vagy sem.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
bajnokpityu #15845 üzenetére
Eléggé szívás lenne nekem, se play áruház, se youtube, gmail, maps..stb
De a nagyobb szívás azok az appok amik GMS keretűek és nem működnek nélküle, pl egyes banki appok.Nekem nem kéne GMS nélkül.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
bajnokpityu #15843 üzenetére
Android lehet rajta, csak GMS nem lehet.
-
bajnokpityu
félisten
valaki el tudná mondani, mi várható a huawei telefonokkal kapcsolatban?
mate 20 pro ugye androiddal volt kiadva, emiui 10.1nél tart, várhatóan gondolom lesz rá 11es android, ugye?
de látom, h a 30pro, ami már a balhé után lett kiadva, ott emiui 10.1nek hivják, de az már nem hivatalos android?
hogy is van ez?vagy csak a google play hiányzik, amit utólag nem lehet felrakni?
-
pepetech
őstag
válasz
Litván Zongora #15798 üzenetére
Próbáltad amit írtam?
-
RR-13
őstag
A hangrögzítő az rendszer alkalmazás, azért nem látod.
A Super Backup Pro nem látja a rendszer appokat, illetve nem menti le azokat, csak a telepített appokat látja.
Én még a régi ES File Explorer Pro-val (Play-en ez már nincs fenn. ES_File_Explorer_Pro_1.1.4.1) mentem a rendszer appokat, ami külön mutatja a rendszer alkalmazások listáját is. -
RR-13
őstag
válasz
Patics #15834 üzenetére
A gyári hívásrögzítő nem tud törölni semmit sem, maximum áthelyezte a memória kártyádra, ha van a telefonodban.
Amikor törölted a korábbi hívásrögzítőt, akkor ajánlhatja fel esetleg valami miatt, hogy törlöd-e a fájljait is, de nekem ezt sem ajánlotta fel, és törlés után sem törölt semmit, minden rögzített hívás megmaradt.Most akkor melyik hívásrögzítő van fenn?
És melyik EMUI verzió van a telefonodon?
Az ugyanazt az EMUI verziót használóktól kellene kérned egy Hangrögzítő verziót.
Nekem csak a 9.1.1.354 van, azt fel tudom tölteni ide, ha segítség. -
Patics
tag
válasz
Szpisti #15835 üzenetére
Amit AtiSnatch megadott linken: a "com.android.soundrecorder_10.0.1.562-100001562_minAPI29(arm64-v8a,armeabi-v7a)(nodpi)_apkmirror.com.apk" nevűvel.
Ezt ha telepítem, utána kapom "Az alkalmazás nincs telepítve" üzenetet és sajnos most nincs hangrögzítőm (diktafon).
Igen, tudom, hogy nem kellett volna törölnöm, de mivel a linkelt ujabb verziójú volt mint a telepített, gondoltam frissítem...
"A rögzített hívások nem törlődtek, ott kell lenniük a Sound/CallRecord katalógusban."
Törlődtek, de nem gond, hiába is rakom vissza nem ismeri fel őket a hívásrögzítő.
Eddig a régi .amr formátumban rögzített, most ez az új, .m4a formátumban rögzít, gondolom, ezért.. -
Patics
tag
válasz
Patics #15833 üzenetére
Próbálgatva, úgy tűnik a hívásrögzítő működik, készít felvételt, de mivel nincs telepítve a hangrögzítő, azt írja ki amikor listázni szeretném a felvételeket: "Nincs megfelelő alkalmazás a művelet elvégzésére".
Ja, és a hívásrögzítő telepítéskor tötölte az összes eddigi több száz felvételt.. Még jó, hogy előtte lementettem őket.. -
Patics
tag
válasz
AtiSnatch #15764 üzenetére
Sziasztok!
Olvasgatva itt a segítségeket, mivel nekem sem működik a hívásrögzítés, letöröltem a régi hívásrögzítőt, feltettem az újat, idáig minden oké. Mivel láttam, hogy van ujabb verziójú hangrögzítő, azt is töröltem és letöltöttem az uj apk-t.
És innen van a gond, hiába telepítem, a telepítés után azt írja ki, "Az alkalmazás nincs telepítve" és inentől nem működik egyik sem.
Segítsetek ha tudtok, mi lenne a megoldás? -
dualcore
őstag
válasz
Jack Oneill #15827 üzenetére
Meg aztán az USA a legnagyobb kemkedo a világon, és fáj neki a konkurencia.
-
Krinyo
senior tag
válasz
Jack Oneill #15827 üzenetére
A sárgák csúnyán átléptek a konkurencián és ez fáj nekik. Fejleszteni kéne, nem ilyen eszközökhöz nyúlni.
-
Krinyo
senior tag
válasz
Jack Oneill #15805 üzenetére
Ebből is látszik, hogy semmi köze ennek az egésznek a biztonsághoz, vagy hasonló megfontolásokhoz, egyszerűen üzleti érdekből megy ez az egész. Kapja be Trump, remélem a repülése után megoldódnak a gondok.
-
gleni
csendes tag
Sziasztok. Kissé mintha csúszna a szeptemberi biztonsági frissítés kiadása. 🤔
-
yoogie
aktív tag
Szerintetek megérheti februárig még garanciális készülék (Mate 20 Pro), ellenben a hátlapja törött, 60 ezerért?
Az eladó állítja, hogy gyári hátlapot 15 ezerért raknak rá.
Előtte még amiket nézegettem LG V40 illetve Samsung Galaxy Note 9, de ez jóval olcsóbban jönne ki.
-
RR-13
őstag
És mi van akkor, ha kiveszed a memó kártyát? Akkor is látszik a Tárhely engedély a Recorder engedély listában? (Nekem nincs memó kártyám, így ezt nem tudom tesztelni.)
Kiveszed a memó kártyát, és mást nem állítasz át, megnézed hova menti a felvételt.
Majd megnézed, hogy az engedély listában van-e akkor is Tárhely opció.
Köszi. Ez csak azért érdekel, mert nem értem miért nem lehet kiválasztani, hogy belső tárhelyre mentse. -
Fifi
őstag
A hívásrögzítő alkalmazásnál van tárhely engedély. Ha elveszem tőle, akkor nem rögzít sehova, ha visszaadom, akkor meg a memóriakártyára.
Ez legyen a legnagyobb baj, működik végre EMUI 10 alatt rendesen.EMUI 10-re upgrade után egy programom buktam az Android API változás miatt: Net Monitor
Szerencsére minden más működik. -
RR-13
őstag
válasz
dualcore #15809 üzenetére
Engedély kell hozzá, hogy látszódjon, a fentiek szerint.
Amennyiben mindent jól csináltál a telepítés után, akkor meg kell, hogy jelenjen majd a hívásnaplóban is a lejátszó ikon, ha erre gondoltál, hogy most nincs.Szerk.: Mire megírtam a választ addigra megcsináltad
Köszi a "Tárhely" választ. -
RR-13
őstag
Örülök, hogy működik.
Az, hogy mi az oka nem tudom, de elképzelhető, hogy a gyári app ilyen jogosultságot határoz meg a mentésre (aminek nem tudom mi értelme van egyébként).
Sajnos nem tudom tesztelni, mert 9.1-en vagyok még mindig.Próbáld meg kivenni a memó kártyát, és megnézni, hogy akkor hova menti a felvételt.
Előtte esetleg a Recorder alkalmazás engedélyét megnézni, hogy ott van-e valami megadva, aminek a mentéshez van köze. (Nálam a 9.1-en nincs semmilyen engedély a Recordernek megadva, üres a lista.)
-
Jack Oneill
veterán
Hírek
[link] -
RR-13
őstag
Akkor megoldás a következő, amit a Többieknek is írok, akiknél nem jelenik meg a lejátszó gomb:
Lépj be a Beállítások / Alkalmazások / Alkalmazások menü / (rendszer alkalmazások megjelenítése, ha szükséges), keresd meg a „Névjegyzék” alkalmazást, és engedélyezd az Engedélyeknél a „Memória” vagy "Tárhely" néven található jogosultságot, ezután a felvételek meghallgatásának gombja megjelenik a híváslistában.
Nem tudom, hogy a 10.1-nél milyen néven van a "Tárhely", de engedély kell ahhoz, hogy látszódjon a híváslistában az elmentett felvétel lejátszó ikonja.
Sok sikert a beállításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux felhasználók OFF topikja
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Politika
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest