Új hozzászólás Aktív témák
-
Forestjo
senior tag
Meg hát ezzel totál hiteltelenné vált az öreg. Nem mintha olyan óriási hitele lett volna a gondolkodó emberek szemében!
Nagyhatalom, birodalom, meg minden mocsok, ami ezzel jár az ókortól fogva minden birodalomban. Mindegy az hogy éppen USA-nak hívják vagy valami másnak. Nem sok a különbség ezek között. De legalább ezt a kis különbséget jobban megvigyázná Amerika, hogy ne váljon Kína és a világ szemében nevetség tárgyává!Tartok tőle, hogy Kína politikai, ideológiai irányzata, ami miatt ott az emberi jogok önkényesen vannak kezelve, sokkal gyorsabban változna meg egy tényleg nyitott és igazságosabb piacgazdaságban, amit elvileg az USA akar.
De egy gazdasági háború és minden, ami ebből fakadhat, nagy veszéllyel járhat az egész világra is. Most egyelőre ezt ismerték be kölcsönösen. De ez még semmire se garancia. Lesz ez még sokkal rosszabb is!
-
B.Pystike
csendes tag
-
Exian
addikt
Ha a legrosszabb forgatókönyv lesz, miszerint korlátozás lesz a Huawei-nek az Android terén, akkor szerintem lesz OTA, de persze lehet, hogy tojnak majd magasról a korábbi készülékekre és csak az újakra adják ki. De mókolással talán megy majd, ha addigra ki nem hal a Mate 20 Lite és nem lesz már érdeklődés irátna, akkor tuti nem fog senki fejleszteni rá.
-
Exian
addikt
Nem baj, lesz majd helyette Ark OS vagy Sailfish OS-ünk
Utóbbival is kacérkodik a Huawei.
-
htc07
addikt
en ott vettem aprilisban leakciozva, par ezerrel volt dragabb mint a gsm-ekben.
persze meg kell fizetni az uzlethalozat fenntartasi es marketing koltsegeit is valakinek, de nekem meger ennyit hogy ne kelljen szenvedni a garanciaztatassal ha ugy alakul, nekem sosem volt gondom ha ott kellett intezni ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest