- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeLe
tag
válasz
Lathronos #3866 üzenetére
Mentésre én is a Huawei alkalmazását használom és eddig nem tapasztaltam problémát, fájl elvesztést. Amennyiben még 9-en voltál és úgy csináltál mentést az
alkalmazásokról akkor nem elvárható, hogy 10-en is jól műkődjön. Főverzió váltás esetén ajánlott a szűz telepítés! Alkalmazásokat újratelepítheted a mentésből, csak az alkalmazás adatokat ne írd felűl a mentettel. -
illjo
senior tag
válasz
Lathronos #3811 üzenetére
Az túlzás, hogy létszükséglet, de sajnos néha szüksége van a szememnek egy kis mamkóra így közel 51 évesen. Egyébként Huawei support azt válaszolta, hogy egy gyári visszaállítás orvosolhatja. Köszi a,válaszokat, legalább tudiom, hogy nem rendszerszintű a probléma, és van remény a megoldásra. Bár eléggé lustának érzem magam a mentés-visszaállítás csomó dolog újratelepítés játékhoz😃
-
illjo
senior tag
válasz
Lathronos #3802 üzenetére
Igen, időközben észrevettem, hogy képeim nagyíthatóak két koppintással, két fokozatban is. Na de ez akkor sem a három érimtéses megszokott nagyítás ami szinte mindegyik felületen működött. És kisegítő lehetőségekben még mindig ugyanúgy be lehet állítani. Csak épp nem működik.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Lathronos #3647 üzenetére
Mi béna? Hát... mondjuk azok a batár nagy ikonok a menüben és a lehúzós menüben. 9.1-ben sokkal több sor kifért ha levettem kicsire a méreteket. Igazából csak a sötét mód, amit adott, azon kívül lóf*szt sem, erre a hüvej helyében én nem lennék büszke. Semmit nem dolgoztak át, a status bar ikonok is oreo óta ugyanazok, most 9-ben annyit csináltak, hogy a térerő ikonokat átcsapták a bal oldalra, aztán puszi. Semmi új feature nincs...
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Lathronos #3649 üzenetére
Az nem nem optimalizálja az akksit, hanem épp az ellenkezője. És én láttam is a különbséget. Bekapcsolva fluidabb a rendszer, és szégyenszemre a Mate 20 Lite-nál is fluidabb. Hepciás vagyok a mikrolaggokra.
Rosszul tudod, a gyári témákban valóban csak az appok ikonjai változnak, de bármit át lehet szerkeszteni, nézz meg egy témamenedzser applikációt, amiben van kész is, de lehet csinálni is.
A csillagos ég animáció nekem nincs, szóval biztos ki lehet kapcsolni. Ha megmutatod, mire gondolsz, akkor meg is mondom, hogyan. Gondolom , a Magazin-feloldással lehet kapcsolatban. -
hangyász2
aktív tag
válasz
Lathronos #3647 üzenetére
Kicsit csalódott, mert nem sok újdonság van benne, nem lehet babrálni.
9.1 sokkal nagyobb változás volt.
A sötét mód pöpec.Minden csak Téma kérdése EMUI-n, ezért nem találsz leírást. De szerintem nem éri meg.
Mondjuk a menü szerintem is bénább, de lényegtelen, megszokja az ember.
Én a teljesítmény módot szeretném akkubeállításokban, de az most se lett. Nem értem miért nincs, még Honor 10 Lite-on is van.
-
-
Forestjo
senior tag
válasz
Lathronos #2077 üzenetére
Persze, én is csak azt mondtam hogy szerepel a hivatalos listán. Ami annyit jelent, hogy ha igaz, akkor a Huawei tervezi erre is a frissítést.
Még annyit jelenthet ez az info, hogy ez a hardver valóban eléggé előremutató, ha két droid főverzióval is megdobják.
A 10-es egyébként nagyobb ugrás lesz, mint a 9-es volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest