- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
szelim74 #3409 üzenetére
Én kezdettől egy 32GB méretűt használtam, azzal nem volt gond, kicseréltem egy 128GB-ra, egyelőre azzal sincs gond, tehát szerintem készüléke válogatja, hogy szereti-e az SD kártyákat vagy sem. Ezek szerinte mondhatni ez egy típushiba, csak nem mindenkinél jelentkezik. Egyébként jóformán telepakoltam zenékkel és a gyári zenelejátszó kis híján meghal, amikor választani akarok zenét, na mondom, de jó. Aztán kerestem egy ingyenes zeneappot, rengeteg beállítással és nem kell PRO változathoz fizetni, plusz reklámok sincsenek, de nem is ez a lényeg, hanem hogy egyből beolvas mindent, igaz meg van adva, hogy melyik mappában vannak a zenék, így nem olvassa be minden indításkor, ha teszek fel zenét, talán akkor magától észleli vagy lefuttatom a frissítést. Ezt csak mint érdekesség írtam le. Ha valakit érdekel, melyik app, szívesen megírom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest