- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
nFlex
tag
Üdv Urak.
Mennyi a reális ára most a készüléknek? Eladnám.Köszi -
nFlex
tag
Üdv Urak!
Van egy ilyen kis becses készülékem,megelégedve használom lassan 2 éve.
Mostanában az aksi nem az igazi nyilván nem lesz olyan mint az elején,de drasztikusan csökkent a teljesítmény.
Gondoltam újra rakom a telefont,nem segített.
Garancia van rá most December 10ig.Szerintetek ezt kicserélnék itt Misklcon?
Mennyi idő lehet vajon?
Le kell mindent törölni? -
nFlex
tag
Független. MM most dobta fel a 148-at.
-
nFlex
tag
Hali. Poros helyen dolgozom, fóliába szoktam rakni a telot. A 145-ös frissítés óta nem találom az érintés tiltás módot. Valahova máshova került?
-
nFlex
tag
Nekem sincs még semmi, most néztem át. Automatán használom szinté mindig, az elején állítgattam, óvtam. Már nincs kedvem. Kocsiba maxon megy néha órákat.
-
nFlex
tag
MM 129
-
nFlex
tag
Hali Srácok. A gyári fólia véd valamit szerintetek? Szépen fent van nem vennem le ha nem valami gagyi darab.
-
nFlex
tag
Értem. Köszönöm a válaszokat!
Őrület ez a telefon. Imádom -
nFlex
tag
Hali. Srácok egy olyan kérdésem lenne. Régi 2gb ramos lassu telefonról váltottam. Megszokássá vált ha befejezem a ténykedést a telefonon automatikusan bezártam mindent appot aztán zsebbe be. Android 5-ös, 6-os.Ugye ez már oreo, plusz van ram is bőven. Ti ha elrakjatok a telot bezárjatok, vagy maradhatnak a háttérben a programok, nem fog gyorsabban merülni?
-
nFlex
tag
Csatlakozom én is egy Titanium Gray Mate10Pro-val. Optimus G-t váltott...Trabantból ültem be Ferrariba
Független MediaMarkt-os,de semmi frissítés nem jött,egy két vodás appot töltött le de ennyi . -
nFlex
tag
Hahó
Jövőhéten én is vásárolnék egy ilyen telefont,m10pro és az u11+ között vacillálok,U11+ is szimpi,de a csak a kamera miatt nem fogom azt venni.Nyilván ez van jobban hypolva.De az nagyon friss lesz még 2 hét múlva ,nem szeretnék valami gyári hibába bele futni.
Őszinte válaszokat várok,van e valami komolyabb probléma a készülékkel? Szoftveres problémáról olvastam,az nem zavar.
Nem olcsó készülék,általában 4-5 évre vásárlok telefont,azért a csúcskészülékekből szemezgetek?
Egyedül a kijelző aggaszt,Oled.. szépnek szép,félek ettől a beégéses dologtol,gyakran használok Waze-t.Volt valakinek problémája eddig a kijelzővel? Kibír szerintetek 4 évet beégés nélkül? LG E975-öm van ,mai napig semmi baja a kijelzőnek 4 v.5 éves,minden más haldoklik benne
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Asszociációs játék. :)
- Gigabyte 4070 Gaming OC melegedés AMD alaplap
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok