-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
gzsylm #31221 üzenetére
Szia, nem a leggyorsabb módszer: a play áruházból az FTP droidot használom, inditás után be tudsz állítani jelszót, és megkapod az ftp címet is a telefonhoz, egy total commanderrel pl. ftp kapcsolat létrehozásával hozzá lehet férni könnyedén a telefon mappáihoz.
Persze a routered/modemed legyen wifis különben nem lesz mihez kapcsolódni, de gondolom ez azért egyértelmű. Ha másképp nem tudod összehozni csak így, arra készülj fel lelkiekben hogy nem két percet fog igénybe venni a teljes mentési idő. -
anonymus89
addikt
válasz
gzsylm #31099 üzenetére
Az is elég ha letiltod: (nekem azóta soha nem hozta fel)
P20 pro-n így ment:
Microsoft Windows ADB Setup Download the ADB ZIP file for Windows
2. kicsomagolod majd elnavigálsz oda ahová kicsomagoltad
3. shift billentyűt nyomva tartva powershell ablak megnyitása (win 10 alatt), parancssor futtatása (win7 alatt)
4. telefont csatlakoztasd mtp módban
ezt a parancsot beírva ki lehet kapcsolni az értesítést:
5. adb shell pm disable-user com.huawei.android.hwouc -
Decske
senior tag
válasz
gzsylm #31099 üzenetére
Itt van egy egészen jó leírás róla angolul. Arra figyelj, hogy kell mindenképpen az "adb shell" a parancs előtt. Teljes parancs: adb shell pm uninstall -k --user 0 <package name>
A frissítő app csomagneve: com.huawei.android.hwouc (de ezt érdemes magadnak leellenőrizni az App Inspector appal).
Tehát a te esetedben ezt kell majd beírni:
adb shell pm uninstall -k --user 0 <com.huawei.android.hwouc> -
Decske
senior tag
válasz
gzsylm #31091 üzenetére
Ha nagyon zavar, akkor adb-vel le tudod törölni a system update appot és akkor soha többé nem fogja feldobni a lehetőséget.
Mondjuk én ezt 9-es droidon csináltam.Én mondjuk ezt a frissítés elrontja a kamerát dolgot nem értem, lehet nekem vannak alacsony elvárásaim, de nem igazán tapasztaltam ezt két Mate esetében sem.
-
eurolac
senior tag
válasz
gzsylm #27654 üzenetére
Szia!
Én is föleg a fotós képességei miatt vettem meg...
Nekem a 9el nem lett rosszabb az akkuidőm, talán picit még jobb is.
A becsillanás nálam nincs jelen szerencsére. Szerintem akkor fordul elő ha koszos a lencse üvege , rosszabb esetben mikrokarc van rajta.
A kamerát ki kell tapasztalni. A HDR miatt lehet fakóbb a kép. A normál kamerát én csak a supermakro mod miatt használom. Pro mod inkább.
Nekem még bevált a Play-ról a Manual Camera DSLR app. Van amikor ingyen tölthető. Állványról még jobb képeket lő. Várd meg a 9.1 tapasztalatokat....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest