- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
arktos
tag
válasz
kelly7 #31572 üzenetére
Szia,
Én egy A52s 5G-re cseréltem, minimálisan magasabb csak.
Ami nekem hiányzik a Máté után:
- infra (Mate 10 Pro mellett elfelejtettem a távirányítókat)
- üveg hátlap (bár tokban tartom, de ha a Mate 10 Prot elővettem, nagyon szép volt)
- ujjlenyomatolvasó a technológiából adódóan lassabban ismer fel/old felMinden másban lényegében hozza nekem a Mate 10 Pro szintjét, vagy jobb: rendszersebesség, Wifi, üzemidő, stb.
Kamerához nem értek, nem vagyok vájtszemű, de nincs vele problémám.Mate 10 Prom még várja, hogy elvigyem egy akksi cserére, aztán meglátom mi lesz a sorsa (tartalék telefon, eladás).
-
tamasas0913
tag
válasz
kelly7 #19351 üzenetére
Tehát, vettél egy használt nem csöves embereknek való szürke kiadást... Ühüm... Értem.
Skacok. Akinek barna a Mate 10 Pro-ja, evett ma már, voltatok a melegedőben egy tányér bablevesért? Ki hova megy? Mehetnénk együtt. Elég rosszul aludtam a parkban a padon. Kiújult az isiászom is. Kéne egy kis kannásbor. Össze kéne koldulni a rávalót.
Ki csatlakozik? -
-
Aryon87
félisten
válasz
kelly7 #18980 üzenetére
Nekem ilyen van, 3-at rendeltem korabban, a 2 P9 is vigan hasznalja.
Mir i: persze hogy zajos a raw, pont ez a lenyege. Kali leirta. Az automatika ezt a zajododast tunteti el ugy, hogy mar a minoseg rovasara megy. Ezen kellene valtoztasson a Huawei.
Lightroomban a zajszurest 25-35 ertekre szoktam allitani, az alatta levo "detail" csuszkat meg felhuzom 100-ra, es egesz jo eredmenyt japok. Elesites se artana, a sharpening nalam 50 korul van, a radiust leviszem minimumra, a 0.50re.
Alatta levot pedig 40 korulire allitom.
Ebbe a reszbe alaposan belenkell nyulni, de meg igy is megmarad a kep termeszetesnek, es nem egy Samsung fajta csicsakepet kapsz (kiveve ha a szinbeallitasnal nem tolod tul a szaturaciot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest