- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
En is ezert varok még, mert gondolom a frissitessel eltunik az egyeni telekomos is. Nehogy kideruljon van valami haloztai problema vele, vagy egyeb mas. Bar eddig nem írt senki ilyen gondot... Mondjuk most a VoLTE nem is mukodik (toled tudva karbantartas miatt), nehogy azzal legyen majd gond...
-
juhaszroli
tag
-
dorten
tag
Feltoltottem ujra:
https://www.fb.pics/image/gz9NB
https://www.fb.pics/image/gz5s2
https://www.fb.pics/image/gz7vy
https://www.fb.pics/image/gzNEoD4ni
A teljes sztori az, hogy volt egy i6s keszulekem amit nem is tudom miert csereltem le 8-ra. Talan azert, mert bekajaltam az Apple marketingjet es nem lattam azt, hogy semmi valos fejlesztes nincs, es az i6s utan amit nagyon szerettem ugy gondoltam, hogy az i8 is ilyen jo lesz.Nos megvettem, hasznaltam 5 honapig es utaltam. Az i8 semmivel nem tud tobbet, es az iOS 11 a legsz@rabb az egesz iOS tortenelmeben. Amig az i6s soha nem laggolt, az i8 megakadasai es fejlesztesek hianyai jol kijozanitottak. A "brand new retina display" ami annyit tud, hogy a szinhomerseklete melegebb es kapott egy true tone nevu funkciot amivel meg melegebb lesz. Oke..., valosagban pedig ugyan az a panel nulla fejlesztessel, melle teve egy OLED korberohogi. Engem nem erdekel, hogy A11 Bionic, ha neha feloldas utan a home screen ugy laggol mint meg soha nem lattam iPhone-t. Az akku katasztrofalis, ha jobban hasznalom a telefont, akkor melegszik es egy napot sem bir ki. A kamera jo, legalabbis azt hittem..
Amig baratnom nem vett maganak egy Mate 10-et. O i6 Plus-rol akart valtani, de latva az en i8 keszulekem es hogy mennyibe kerul az i8 Plus es mit tud, gyozott a jozan esz. Amikor elmentem vele a boltba, megnyomkodtam egy Mate 10 Pro-t. Mar ott tudtam, hogy csere lesz, de meg 2 napig agyaltam rajta, majd egyik este elvezettem es megvettem.
Es jo hasznalni, nem ugy mint az i8-at. Azt utaltam mar a vege fele. Lehet, hogy ha ez lesz az elso iPhone keszuleked akkor jo lesz az elmenyed, nem ugy mint nekem. Mert nekem az i6s olyan magasra tette a lecet hogy az i8 nem tudja elerni.
-
mouzrr
őstag
Tegnap este állítottam normálra élénk helyett, és melegről alapra a színeket, és úgy rémlik akkor még külön volt. Miután ma reggel frissítettem, a gyári visszaállítás előtt a cache-t is ürítettem, lehet ez is hozzátett, illetve új keszülékként állítottam be.
Szerk: és most nincs is Home ikon a Chrome-ban
.
-
tamas.varga5
tag
Köszi,természetesen az volt első a gyári adatok visszaállítása előtt. Minden esetre e miatt nem viszem szervizbe,kibírom azt a húsz másodpercet amíg csatlakozik. Legfeljebb mielőtt lejár a 2 év gari, előtte megnézetem ha meglesz még,bár nagyon úgy tűnik,hosszú együtt töltött idő lesz ebből.
-
Tailorzsolt
tag
Nekem úgy rémlik, mintha ez korábban nem működött volna a Telekom appal, viszont valóban elég régen volt utoljára frissítve. Én egyébként használom rendszeresen ezt a funkciót, de én sem tudtam, erről, hogy a Telekomnál is működik, pedig időnként megnyomogatom mindegyik appot, hogy melyiknél újítottak.
-
hurenzon
senior tag
-
Buckey
őstag
Igen, túltelített itt a galambdúcban a 2,4 GHz. De ahogy nézegettem a városban, még a családi övezetes részen is szinte 3-8 között volt az elérhető 2,4GHz-es sáv.
Épp ezért is álltam át az 5GHz-re.Remélem, azért hamar megoldják ezt a hálózati problémát/átállást.
Nekem ez az első D-Link cuccom, de eddig még nincs semmi gondom vele. Amilyen sebességet mér a Máté, szinte annyit mér a gép is.
De majd kiderül, hogy mennyit bír, mondjuk nincs kihajtva. -
Buckey
őstag
A 2,4 GHz-ről átálltam 5 GHz-re. Azon csak én vagyok, nagyon egy elmaradott vidékről írok (legkisebb megyeszékhely az országban). Itt még az egyik számítógépes boltban is meg akarták magyarázni, hogy minek nekem 5GHz, mikor még a 2,4 sincs kihasználva.
Természetesen a városban nem is lehet kapni 5GHz-es vevőt.Én azért gyanakszom a Telekom hibájára, mert a múlt hétig semmi ilyen hiba nem volt. És tegnapelőtt vettem észre a VOLTE hibát is. A telefonra nem telepítettem semmit és nem is állítgattam ilyen részen.
Amúgy a wifi vevő és a gép is tudja az 5GHz-et, azzal nincs gond. ( D-Link DWA-192 )
ui.: egy másik gép, 2,4GHz-es wifivel is ugyan azt a jelenséget produkálta
-
Roland861010
veterán
A Kamera 150%-os javulást mutat !
Igaz nem is lehet annyira bele zoomolni de így is látványos a javulás !Nem tudom van-e értelme a teljes gyalulásnak a második szoftver frissítés után !
Túl sok alkalmazást kellene vissza rakni újra ! :SNekem Telekomosra ment fel a 137-es !
-
Buckey
őstag
Köszi, a VOLTE tudom, hogy szolgáltatói hiba, de a remény hal meg utoljára. Bíztam benne, hogy megjavul, ha már ilyen meglepetés ért, hogy kiadták ma a 137-est.
A képet töröltem, de én még mindig látom a hozzászólások között.
Ha megkérhetlek, a hozzászólást is töröld, ha Te is látod ott.
Köszönöm! -
Wilika
aktív tag
Ugyanezzel a felállással használom már 6+ éve, és sosem volt gond. A saját domain-es, az a google apps csomagon belül működik, szóval a google kezeli. (saját domain, de ugyanúgy van drive, fotók, youtube, minden, szólva egy teljes értékű google profil, csak nem gmail.com a vége)
Egyelőre még nem a 137-es van, csa a 128 (telekom)-nál tart, viszont az tökre aggaszt, hogy mások is panaszkodnak rá. :/
-
Darksiders84
aktív tag
Köszi megnézem otthon amúgy UPC router de nem szívesen állítgatnám nehogy még rosszabb legyen nem értek hozzá nincs türelmem már az ilyenekhez de muszály lesz megnézem jó lenne ha házban minden készülékkel egyforma gyorsasággal mükődne.
A messenger se csinált ilyet csak amióta a router szórakozik. -
pitimany
tag
Kedves Kali!
Arra még tudnál válaszolni, hogy Android Autóval gépkocsihoz kapcsolódva miért nem írja ki a az autó kijelzője a hívó felet, illetve miért nem jelenik meg a hívás befejezése gomb? Esetleg ez beállítás, vagy szoftver verzió kérdése?
(Megint csak arra tudok hivatkozni, hogy ugyanazon az autón az S8 kiírta, de ne érts félre nem sírom vissza az S8-at, összességében jobban szeretem a Mate 10 prot.) -
szabosasito
aktív tag
Szia Kali!
Hivatalosan szolgáltatós, értem, hogy melyik szolgáltatóé azt lehet tudni? És nem hivatalosan is lehetséges ezek szerint, de ha jól tudom a C432 a hazai, vagy Európai. Pontosabban is be lehet határolni?
Köszönöm
Huawei IMEI ellenőrzés eredménye:
IMEI 866218031555288
Serial Number GAB7N17C20000838
Product ID 89289150
Product Model BLA-L09C
Model HUAWEI Mate 10 Pro Single SIM Card 6 GB (RAM) + 128 GB (ROM) (BLA-L09)Supported Country Latvia, Lietuva, United Kingdom-Honor, Hrvatska, România, Norge, Magyarország, България, France, Belgique, Deutschland, Suomi, Danmark, Ireland, České, Österreich, Κύπρος, Sverige, Slovenia, Italia, Portugal, Polska, Suisse, Ελλάδα, España, Nederland, Estonia
End of warranty 2020-03-28
Warranty status Full Warranty
Device model type mobile -
axlfsi
veterán
Köszi az infókat és Neked is, (#10860) KZP
-
vivo2000
tag
Igen szerintem is fognak javítani de most se rossz, mondjuk nekem a 128-as verzió van t-mobilos vagyok majd jön a frissebb ki várom viszont most találtam a a YouTube - on 2 videot az egyik nappali a másik esti és szerintem bitang jók lettek nem tudom melyik verzió lehet a telon de felcsigázott rendesen kíváncsi vagyok a véleményetekre itt vanak a linkek[link]
[link] -
Buckey
őstag
Itt (Szekszárd) is van 3G, de az elég lassú.
Mindegy, majd megoldják.
Amúgy próbálom a környezetemet rászoktatni a netes telefonálásra, úgyhogy ezért annyira nem életbevágó. Ha már fizetik a korlátlan vezetékes netet, akkor használják is ki (nekem korlátlan a mobilnet). Meglepődtem, mert ez eddig csak anyámnak (majdnem 70) sikerült 100%-osan. -
Buckey
őstag
Szia
Köszi!
Az előbb hívtam egy kedves Telekomos hölgyet, állítólag minden rendben. Telepítettem az általa küldött beállításokat, de nem javult meg.
Akkor ezek szerint várjak, majd csak megcsinálják.
A WIFI alapú keresés be volt kapcsolva, most kikapcsoltam (a Bluetooth-t is).
Majd tesztelem még.
Eddig nem vettem észre, hogy bekapcsolt volna. -
Szirijusz
csendes tag
Homogén kijelzőn is látszik, néztem úgy is. Este alacsonyabb fényerőnél jobban kijön, viszont ha kicsit jobban döntöm a telót, akkor eltűnik (vagy legalábbis nem látom).
A színhőmérséklettel és a színprofillal is szórakoztam, de éppúgy látom... Nagyon halvány, de akkor is.Ez amoled sajátosság lenne?.
3 napja vettem át, a telót, érdemes ezzel visszamennem az MM-be?
Neonfénynél viszont annyira nem jön ki, szerintem az ottani ügyfélszolgálatos nem nagyon fogja látni... Legfeljebb ha nem látja, elállok a vásárlástól (nem szeretném). -
Roland861010
veterán
Szia
Az sem segít próbáltam már minden variációt ,de amíg ment a Hisuite addig nem látta a gép a telefont adattárolóként most pedig igen ...Más
-
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Most ez azt jelenti, hogy a másik két telót, nem lehet összekötni a hangszóróval vezetékesen?
Még sosem próbáltam, de kipróbálom a Lenovo telómat, hogy azzal megy-e? Igaz nagyon nem kell, hiszen ezért van a bluetooth, hogy a bluetooth hangszórót azon keresztül hallgassuk.
Jól értelmeztem a videót? Egyáltalán, milyen hangformátum jön ki egy ilyen csatlakozón? No, és persze milyen a Mate 10 pro-nál? -
wrrs
tag
"Sajnos" egy totális "hang fel+power" recovery megoldotta a problémát (a leírás szerint persze).
Hamar belakom a rendszert nem gond, csak remélem nem fogok ebbe sűrűn belefutni. Most minden oké a mobilnetes Play Áruházas letöltésekkel.
Köszi a gyors segítséget és a tippeket! Szuperek vagytok!
-
bajnokpityu
félisten
LGnél, samunál tudom, h oké a garijuk, simán mehetsz vele váci útra,pl. de ők mondták, h samunál meg leadod a központba, majd viszik hozzájuk. nekem szimpatikus bolt egyébként. samu s7e-t akartam anno venni náluk, mondják annyira nem ajánlják, nekik is az van, vigyek inkább g6ot, jobban járok. kezembe nyomta mindkettőt amikor elbizonytalanodtam, majd kijöttem G6al. mindkettőből akkor épp ők voltak a legolcsóbbak, nem hiszem, h anyagilag jobban jöttek igy ki.
-
Aryon87
félisten
Jaja, remenykedtem benne, hogy hatha mukodik.
Jol fog jonni augusztusban, mikor a 20+ oras utazas lesz Gorogbe.. bar addigra egy uj powerbankot is be kell szerezzek, mert a jelenlegiek fele kapacitason mennek koruk miatt
(Nem biztos hogy fog kelleni nagyon, 17orat siman kibir a telo 6 oras kepernyoidokkel eros hasznalat mellett. Mobilnet van csak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest