- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
válasz
vivo2000 #10833 üzenetére
Szia,
Annyira nem rossz, de tény és való, nem a Huawei telefonok a legjobbak a videózásban. (Abban a V30-at mondják csúcsnak, de ahhoz képest meg fotózásban nem annyira jó az a telefon.)
Videózni ugyan ritkán szoktam, ezért inkább fotózásnál tűnt fel, hogy több frissítésben is javítottak a kamerán - pláne a 137-es verzióban -, de mintha videózásban is jobb lenne, mint eleinte. -
válasz
vivo2000 #10496 üzenetére
Valaki hiányolja, más meg nem.
Én nem annyira, mert nem tudom, hogy a veszteségmentes zoom miként működne úgy.
Ha olyan a téma és a fényviszonyok, akkor átkapcsolom HDR módba, de ezt akkor is úgy csináltam, amikor olyan telefonom volt, amiben volt auto HDR is.Apaxp: Lehet előnye, de nem mindig van, több tényező függvénye, a nagyobb fájlméret nem minden esetben jelent jobb minőséget is.
-
Aryon87
félisten
válasz
vivo2000 #10496 üzenetére
Valami HDR fele mar van benne, pont tegnap emlitettem. Varsz 1-2 mo-et, utananlatni fogod hogy vilagosodik a kep tartalma. Akkor elloheted az expot. A HDR mod az meg hajlamos tulelesiteni.
Itt meg is jegyeztem pont: [link]
Apaxp nincs tapasztalatom kulsos kameraalkalmazasokkal.
Van olyan keped, amit a gyarival, ill a masikkal csinaltal? Muti meg ha igen -
törölt tag
válasz
vivo2000 #9376 üzenetére
Szia!
Én ezt tettem fel: 2018.03.01. 8.0.0.131. FULL OTA MFHa szeretnéd feltelepíteni és valami nem megy írj nyugodtan privátot és segítek.
-
válasz
vivo2000 #9376 üzenetére
Szerintem (is) Telenoros SIM kártyával érdemes(ebb) megcsinálni, ha teljesen biztosra akarsz menni, mert abba garanciális szempontból sem lehet belekötni.
Ha mégis a Firmware Finder mellett maradsz, staker biztos tud például segíteni a pontos verzióban, mert a napokban tette fel Telekomos telefonra: Link -
rene85
aktív tag
válasz
vivo2000 #8691 üzenetére
Stabil kéz, vagy állvány, ugyanúgy mint a rendes fényképezőgépeknél.
Egyszerűsítve: a fényérzékenységet (iso) felnyomja a kamera ha alacsony fényt érzékel és ezt kompenzálja zajszűréssel és simítással, ezért vesznek el a részletek és látod homályosnak. Ha pro módban elkezdenél fotózni úgy, hogy lejjebb veszed az iso-t, akkor meg bemozdulna a kép, szóval valamit-valamiért.
-
-
válasz
vivo2000 #7948 üzenetére
Monokróm képeknél mehet a 20 MP, mert az a modul tud annyit, de színesnél csak 12 MP, mert mind a két modul dolgozik olyankor, a színes pedig csak 12 MP, így ha az elkészült színes kép is 20 MP lenne, akkor annak a modulnak a képét szoftveresen kellene felhúzni a másik 20 MP mellé, ami valamilyen szintű romlást eredményezne.
-
válasz
vivo2000 #7934 üzenetére
Szia,
A SwiftKey beállításaiban kapcsold ki az automatikus javítást.
Üdv az újaknak a csapatban, használjátok egészséggel a készüléket!
Sly189: Nem tudni ennyi info alapján, tudhat valóban csak annyit a hálózat ott és akkor, az alkalmazással is lehet gond, de sok más hibalehetőség is felmerülhet, úgy tudod csak kideríteni, ha egyesével vizsgálod és zárod ki azokat.
Mérj böngészőből is (asztali nézetre kell váltani), lehetőleg inkognitólapon a speedtest.net oldalon és a saját szolgáltatód hazai szerverét kiválasztva, illetve más hazai szolgáltatós szerveren is, például a Telekomén, hogy a szerver hibája is kizárható legyen.
Próbálj ki más szolgáltatós SIM kártyát is a készülékben és mérj úgy a fentiek szerint is, hogy a készüléket is kizárhasd. -
Mono25
csendes tag
válasz
vivo2000 #7921 üzenetére
Szia, üdv köztünk! Nekem volt s8 is tavaly az iphone mellett. Nekem az s8-hoz képest pozitív az üzemidő, a telefon fogása. Nap közepén volt hogy már tölteni kellett, még ezt csak reggel készülődés közben feltöltöm. Kamera téren automata módban sok különbséget nem látok. Az s8-nak talán napfényben a kijelzője jobban látszott. Ujjlenyomat olvasó itt is nagyon pontos és gyors, a GPS is rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest