- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
juhaszroli #11291 üzenetére
A 6s-hez képest mind a három jelentős előrelépés akkumulátoros üzemidőben, a gördülékenységgel sem lesz gond és kamerában is előnyökkel fogsz inkább szembesülni.
Tárhely tekintetében az S9+ csak 64 GB alapban, viszont bővíthető memóriakártyával, a Mate 10 Pro és a P20 Pro 128 GB, de nem bővíthetők.
Ár-érték arányban (szerintem) a Mate 10 Pro nyerő jelenleg, 209.900 Ft-ért is van hivatalos hazai viszonteladónál, az S9+ fele tárral is jóval drágább és a P20 Pro esetén is várni kell még néhány hónapot, hogy akciózni kezdjék a 269.990 Ft-os áráról.
(Nekem az S9+ is tetszik amúgy kamerában is.)soko70: Szia, Kérj kölcsön néhány percre egy Telenoros SIM kártyát, tedd be a telefonodba és OTA felkínálja azonnal a frissítést.
-
Aryon87
félisten
válasz
S9+ kieshet ilyen teren (fotos topikban 2 elegedetlen tulaj is van, akiknek nem tetszik a kepalkotasa a telonak). A masik 2 kozt kell dontened inkabb. P20Pro kameraban ter el, bar a legutobbi gyors osszevetett kepeim szerint egy szinten vannak kepminosegben. Persze kesobb javulni fog a P20P is, ahogy a Mate kamerajat is csiszoljak folyamatosan.
-
törölt tag
válasz
Ezek közül a Mate 10 Pro-t venném, de várj még pár hetet szerintem és még ennél is lejjebb megy az ára.
-
válasz
juhaszroli #11285 üzenetére
Szia,
Itt többen is, nekem is volt korábban több iPhone is - szerintem lesz is még, mert szeretem a változatosságot -, mi lenne a kérdés?
A különbségeket hosszan lehetne sorolni, hiszen eltérő oprendszerekről van szó, mind a kettőnek van előnye és hátránya is a másikkal szemben.
Két szélsőséget említek csak, Androidon továbbra sincs például olyan teljes körű mentés, ami kivétel nélkül mindent tartalmaz egyben, viszont sokkal jobban testre lehet szabni, mint az iOS-t.
Sebességben és gördülékenységben nincs már különbség a két rendszer között, az EMUI elég jó ilyen tekintetben, én még el is csodálkoztam, amikor a havernál az iPhone X látványosan akadozik, amikor például több alkalmazást zár be - rá is kerestem itt a fórumon az telefon témájában és többen is írták, szóval nem egyedi hiba -, tehát ilyen tekintetben sem probléma az iOS -> EMUI váltás.
Apróságok vannak, amik az egyik vagy a másik rendszer esetében jobbak/rosszabbak vagy hiányoznak a másikhoz képest, de pont ezért fontos kérdés, hogy mik a preferációid, aszerint számítanak adott eltérések, vagy sem. -
törölt tag
válasz
juhaszroli #11285 üzenetére
Hali.
link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Trollok komolyan
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest