Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izland`
tag
...Helyett 13900 forintért már meggyógyították a Huawei Klinikán a WestEnd mellett.
Ha hamarabb olvasom a 31374es hozzászólásodat, lehet oda vittem volna én is. - Bár tartottam tőle, hogy eldeformálódik a hátlap, és azt is cserélni kell.
Nem szabadulok inkább tőle, ezt fogom használni a céges telefon helyett, hiába dual simes a zenfone. -
-
Comecee
csendes tag
Szia!
Én rendszeresen használom a PC módot, mostanában az rtlmost app-al és tökéletesen fut. Most hétvégén fogom tesztelni a forma 1 miatt az M4sport appot (külföldi tartózkodás miatt).
Több, nem gyári appot is próbáltam e módban és az is probléma nélkül fut, amire azt írja indítás előtt, hogy gondok lehetnek PC módban.
Számomra nagyon hasznos funkció ez, ezért is szeretem ezt a telefont. -
Szia,
Üdv a csapatban, használd egészséggel a készüléket!
Lehet még finomítani, az összefoglalóban leírt "i" piktogramos módszerrel ellenőrizheted, hogy mik futnak készenlétben és amire nincs szükséged, kiiktatható.
Chrome-ot használok, lehetne kicsivel takarékosabb, de ami meg az, azzal más/több gond van, így marad ez.stnorcy: Szia, Szerintem érdemes frissíteni, javítottak a kamerán és még néhány dolgon, illetve új funkciók is vannak a 128-hoz képest, például egyedi fordulónap beállíthatósága az adatforgalom számlálójában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- League of Legends
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest