- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
válasz
7Heads Drago #26389 üzenetére
"Biztos hogy lesz rá alternatív megoldás. Mint ahogy eddig is volt mindig mindenre."
Ezt remélem is. Viszont azért olyanokra is kell gondolni akik nem értenek annyira a telefonhoz, hogy ezt megugorják. Mindent meg lehet oldani, csak nem mindenki tud vele mit kezdeni. Vagy éppen nem akar mókolni. Már én se nagyon. (Régi szép idők, mikor a Samu Galaxy Spicára saját ROM-ot főztünk....)
Én nagyon bízom kici, szárga emberekben, mert a Huawei egy olyan ellenfél lett (volt), akitől tartani lehetett (kell). Jó telefonokat csináltak. Lehet fikázni, hogy így a frissítés, meg úgy a kamera, Az a sok szar amit a samukra, sony-ra felpakolnak... Bixby... Brrrrr.A politikát, gazdaságot meg hagyjuk, mert úgy is mindig a kisember b-ik rá.
punky10: A G-s appok java része törölhető. Nekem még a Google Play sincs engedve. Addig volt, amíg feltettem amit akartam, aztán haló. Tiltás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Új Blackberry Priv!
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest