- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 90 - modellalkat
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apaxp
senior tag
Sziasztok. Tanácsot kérnék javítással kapcsolatban. A telefonom kapott egy ütést a hátlap alsó részén, közvetlen az usb c csatlakozó mögött. kijelző sötét, elvileg a telefon működne ha látnám
Power gomb hosszú nyomásra rezeg a készülék. A kérdés hogy érdemes-e javítani vagy nézzek másik telót.
Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
robee19
tag
válasz
Klaya1986 #24990 üzenetére
Nem tudom, de most lőttem próbaképpen egy a/4-es lapon lévő alaprajzról egy fotót 1m távolságból vibráló neonfény alatt, és nálam ha nem is élesen, de kiolvasható szinte a legkisebb felirat is. Szerintem az utóbbi képed hibás. Vagy belemozdulsz, vagy koszos a lencséd. Ennél azért fényévekkel jobb képet csinál 9es rendszerrel is.
-
Pongi1975
tag
válasz
Occon adom #24985 üzenetére
Beállítások, Rendszer, Fejlesztői beállítások, Mindig kérdezzen USB-hez csatlakozáskor.
Szerintem ez van kikapcsolva. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
9.0 alatt gesztus vezérlés már van a teljes kijelző eléréséhez ?
Köszi !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
zoleeno1
veterán
Olvasom ezt az újabb kamera mizériát, tényleg látványosan xarabb 9.0 alatt az a kapcsolószekrény
A kérdésem az volna, hogy jó fényviszonyok mellett fotózott képek is romlottak 9.0 alatt? Nyaraláson ezzel fogok képeket lőni majd a tengerparton, ha silányabb lett, én is visszapattintom a 8-at...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
bigrock
addikt
válasz
Occon adom #24985 üzenetére
Próbálj meg másik kábelt - ha van. Nekem ez oldotta meg.
-
Occon adom
aktív tag
Kérdésem volna, Üdv!
Manapság bedugom a telefont a laptopba, de nem írja ki hogy "töltésre, adatátvitelre, vagy mire szeretném használni," egyáltalán semmit sem ír ki. Valamit elkapcsoltam volna?
Kérem a segítséget!
Köszi -
eurolac
senior tag
A pie frissítés után jött a telómra elégedettségi kérdőív, én leirtam ott ezeket a dolgokat. A kamerára a napokban döbbentem rá. Más fórumot nem nagyon tudok. Az FB-n lévő Huawei egyenlő a nullával szerintem oda hiába írnak. Kizárt dolognak tartom h nem kapnak infot. De ha valaki tud olyan csatornát ahol lehet ezeket kompetens embereknek jelezni irja le és bombázzuk le őket.
Eurolac
-
-
eurolac
senior tag
Köszi az info-t, ettől függetlenül elég szomorú, hogy egy rövid mondatot képtelenek normálisan lefordítani.
Vajon mit gondol egy olyan felhasználó, aki nem olvassa ezeket az információkat ?? Ráadásul egy rendszer app-ban...
Nem ez az első Huawei/Honor telóm én még nem találkoztam fordítási problémával. Nem tudom mennyibe tartott volna az első frissítéssel javítani?? Ha meg az apróbb bugokat akarják a végére hagyni az is érthető lenne, de akkor kezdjék a fontosabbakkal; pl. kamera problémák. Az eddig kiadott két frissítés nálam egyenlő volt a nullával kb. No, de egyszer csak elérünk majd a 9.1-ig.#kazanka: lehet nem is tudnak a problémáról....nem nagyon adtam hitelt eddig annak, h rosszabb lett a kamera. A napokban voltam egy zenész ismerősömnél. Egy régi sokat látott zongoráról akartam pár képet lőni szobai világításnál ami nem volt túl acélos. Csináltam jó pár képet több beállítással biztos ami biztos. Egy sem sikerült sajnos. 8 alatt ez nem volt így. Normál fénynél ok, az esti nekem nem lett jobb, kb. forma forma a 8al.
[ Szerkesztve ]
Eurolac
-
kp78
addikt
válasz
troland26 #24980 üzenetére
Nekem korábban soha, de ma reggel az éjszakai töltést követően (csiga lassú töltővel) 97%-on ébresztett.
Néztem is elkerekedett szemekkel rá
Kíváncsi leszek, hogy újra előfordul-e.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
troland26
őstag
Sziasztok
Volt már valakinek olyan problémája, hogy a telefon 95% nál megáll töltés közben? Pár napja csinálja. Mi lehet a gond? -
válasz
AizawaKouta #24973 üzenetére
Ja az nekem is fent van, de az akkut nagyon eszi :/ addig használom angolul a telót.
Eladó Razer DeathAdder V3 Pro - Fortnite Edition
-
eladogeppc
veterán
Egyszerűen nem találok PocoPhone vs Mate 10 videókat.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Klaya1986
aktív tag
válasz
eladogeppc #24967 üzenetére
Hááát. Szerintem ott minden telefon elvérzik. Nem azt mondom, hogy a mate nem állná meg a helyét, de ha nagyon kevés a fény.. Próbálj ki egyet ha van rá lehetőséged az a tuti.
-
eurolac
senior tag
Ne legyen!
Most már én is sajnálom, hogy frissítettem 8ról de ez van. Valamennyire gyorsabb a rendszer, kicsit jobb az akkuidőm de sok a bosszantó bug benne. A kamera gyengusz fényben rosszabbul teljesít szerintem is, de hátha javítják még a visszajelzések alapján. Gondoltam én anno, hogy majd a 9.1 pie jó lesz ha eljutunk odáig.Eurolac
-
Klaya1986
aktív tag
válasz
eladogeppc #24962 üzenetére
Nem használtam még a pocot,de látatlanban is merem ajánlani. Prémium anyagok és összeszerelés. Brutál jó aksi , akadásmentes , pörgős rendszer. A kamera szerintem még 9.0 alatt is kifejezetten jó. Nappal király, éjszakai mód is jó, ha ilyen kevésbé megvilágított beltérben fotózol , akkor ott a 8.0 jobb volt.
-
kosmoo81
tag
Ff-ből letöltöm a firmwaret, azt tudom flashelni otg-vel, vagy máshonnan kell szedni a szoftvert? 161en vagyok most, utána olvastam xda-n hogy az erecovery csak 8 alatt működik...
-
eurolac
senior tag
Nem csak azt, a telefonkezelőben továbbra is "nincs elég tárhely" szöveg olvasható!
Nekem független edigital-os van a teljes 206 csomag letöltését választottam. Az infoban nekem csak annyi volt írva, hogy ez biztonsági javítás, semmi más. Direkt el szerettem volna olvasni, milyen javításokat tartalmaz. Nálam más nem volt benne.
Bízom benne, a következő frissítéssel eltüntetik a bosszantó bugokat.Eurolac
-
Dimond G
senior tag
válasz
eladogeppc #24962 üzenetére
PocoF1-re cseréld le, ha úgy gondolod!
Kamera tesztek vannak fent You Tube-on!
Szerintem a képeim nem lettek rosszabbak 9-es droid alatt, de mindenki maga dönti el! -
-
Klaya1986
aktív tag
válasz
eladogeppc #24958 üzenetére
Valóban romlott a kamera minősége, de van lehetőség visszatérni 8.0ra. Üzemidőben jelentősebb változást nem tapasztaltam. 1 nap alatt nagyon nehéz agyonvágni a telefont. Nekem folyamatosan 7 óra feletti sot a jellemző.
-
Megjott a 206, de hihetetlen, hogy ezt a retkes aod ora hibat meg mindig nem tudtak javitani
Eladó Razer DeathAdder V3 Pro - Fortnite Edition
-
válasz
eladogeppc #24958 üzenetére
Kamera romlott egyértelműen de a poco-nál még így is jobb azért
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Xiaomi PocoPhone F1-et követne most egy Mate 10 PRO. Jól olvasom, hogy a kamera minősége romlott a PIE alatt ?
Placebo ? Illetve akkuidő végül hogy alakul ? Maradt a hosszú üzemidő ?Köszönöm !
-
phoenix64
őstag
válasz
molacika91 #24953 üzenetére
Valóban, nekem is egy nem túl izmos laposnál van ez. HiSuittal 1 ora alatt atpakolta, koszi.
-
gobey
tag
Üdv
A "magán Telefonszám" vagy "ismeretlen" hivasokat hogy lehet fekete listára tenni?
Eddig a 8-ba simán meg lehetett oldani...iPhone 12 Pro
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Valaki tud segíteni?
Vissza szeretném tenni a 8-at.
Jelenleg 9.0.0.203 van rajta egy simes a ketyere. Telekomos.
Privibe ha valaki le tudná irni hogy mivel tudom megoldani.
Köszi[ Szerkesztve ]
Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Szerintetek az normális, hogy 15GB-nyi kepet 6 ora alatt akar atmasolni geprol a telora? Honor 8 rol a gepre masolas kb 35perc volt.
-
mirci18
addikt
Pedig mindenki agyondicsérte a 9 után a kamerát.
Én már az elején mondtam hogy nem az igazi.Más:
Gördülő képet hogy tudok csinálni.
A 8-ason nagyon jól kézre állt a képkészítés és a szerkesztés.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Klaya1986
aktív tag
válasz
bigsee #24941 üzenetére
A szekrény más igen, én is észre vettem ,ahogy írtam . De pár méterre van attól , amit az első képen látsz. De ez semmin nem változtat, a helyi fények tök homogének, az meg hogy az automata más isot lőtt neki már ismét csak a szoftver faxsága. Ha jól lövi be, akkor is mosott szar lenne , max nem fakó. De még a fényeket sem találja el.
-
Spricccer
tag
Udv. Lattam hogy tobbeknek is feldobta az ota az ujabb fwt. Anno 161 volt fent nekem de 1 het utan visszatertem a 8as 157re. Olyan kerdesem lenne hogy valahogy meg lehet tudni jelenleg mi a legfrissebb fw az enyemre? Vagy ha felteszem ujra a 161et lehet jon tovabbi update mar arra?
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
zoli8814
aktív tag
Nekem is megérkezett délelőtt a 206-os frissítés dual simes készülékre. Viszont az AOD bug még mindig nincs kijavítva. 🙄
Xiaomi 14 Ultra
-
bandigyerek
senior tag
-
Klaya1986
aktív tag
válasz
bandigyerek #24932 üzenetére
5 hónap van a két kép között. 2018 október és a fos pedig mai.
[ Szerkesztve ]
-
Klaya1986
aktív tag
válasz
Gerybut #24929 üzenetére
Az éjszakai mód látványosan javult, a beltéri fotók minősége ezzel együtt romlott. Nem tudom milyen összefüggésben áll egymással ez a két dolog. Ja egyébként néztem a mate 20 pro megjelenésekor szintén voltam a médiában megtapogatni. Csináltam is képet mindkét telefonnal. Akkor még 8.0 volt a telón. És akkor is azt figyeltem meg, hogy képminőségbe semmi különbség nem volt. Ez ugye beltéri fotó volt. A mate 20 pro képe azért volt szebb, mert a szoftver túltolta a színeket. Az én mate 10 promon viszont azt láttam, amit valójában is a szem lát. De a lényeg az, hogy ebben a nem túl kivilágított beltérben is tök jó volt a vonalélesség. Kb mate 20 proval azonos. Nem ilyen mosott, homályos szar, amit most produkál.
[ Szerkesztve ]
-
Gerybut
tag
Próbálok nem arra gondolni, hogy azért lett rosszabb a minőség, hogy vegyél mate20at vagy p30at. Logikátlan is, mert ezek után miért vennél huaweit. Egyébként visszagondolva nekem is jobb képeket csinált oreon. Csak van valami oka..
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
szendy69
tag
Ma otg-vel akartam filmeket másolni pendrive-ra, amiket le töltöttem, de a második film másolásánál megakadt... Nézem, nem ismeri fel, be dugtam pc-be és ott se... Kinyírta
(ugyanitt mate 10 pro eladó) -
rene85
aktív tag
Hello, jopar hsz-szel fentebb irtam a lassitott felveteles problemamrol. Pontositok - a galeria ezeket jol jatssza le, viszont a google photosban nem jelennek meg jol. Akadoznak, folyamatosan lejatszas kozben kb 0.5-1 mp-enkent. Vkinek otlete? Google par evvel ezelotti topikokat hoz fel a temaban csak.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
S10+-t rendeltem, de nekem nem kerül 550 ezerbe, "csak" 350-be, (550 ezret nem fizetnék egy tetves telefonért sem), ennyiért meg simán megrendeltem, egyrészt, mert kíváncsi vagyok rá és nekem nagyon bejön, másrészt tavaly nyár óta várok erre a telefonra, mióta elnyomtam az S9+-t.
-
Klaya1986
aktív tag
Egyébként az s10el kapcsolatban. Pár napja bementem a médiába, hogy megnézzem élőben az s10 sorozatot. Sima s10 kb 10 mp-et volt a kezemben, az s10 plusz talán 1 percet. Valahogy semmi extra nincs bennük. Nekem tucat samsung vékonyabb kávával. Nem estem hanyatt a kamerától, a rendszersebesség nekem lassú. Persze biztos jó telefonok, de nálam semmi extrát nem tudott mutatni. Aztán átmentem a sima mate 20-hoz. Nálam még mindig a jelenlegi telefonok között a legszebb. Nagyon jó a fogása, hiába nagy. Valahogy sokkal modernebb a megjelenése, mint az s10 nek. S10 egy vekonyított kávás s8 számomra külsőleg.
-
Klaya1986
aktív tag
A bosszantó az, hogy 8.0 alatt lényegesen jobb volt szerintem a kamera. Jó fényviszonyoknál oké, de beltérben, pláne ha kicsit kevesebb a fény, hát egy katasztrófa lett. Nem méltó a telefonhoz. Ettől függetlenül még nem váltok
mert nagyon jó telefon. Max ahogy írtam, megy vissza a 8.0
-
Lehet, hogy nem a rendszer, hanem az alkalmazás problémája, mivel annak az újratelepítése megoldja a gondot, más banki alkalmazással meg nem jeleztek hibát.
Megjegyzem, a Simple kapcsán más tekintetben is elég soka panaszt olvasni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Klaya1986 #24889 üzenetére
Egyébként tényleg, valami brutál gáz képeket lő a mate 10 pro mostanában, én nem olyan rég egy keresztelőn ezzel fényképeztem és szinte az összes egy hányinger lett. Biztosan lehetett volna jobb is, ha eltökölök a beállításokkal, de a legtöbb telefonom zsebből előkapva mindig tudott elég frankó, mármint mobilhoz képest, lőni 10.ből 6-7 képet. Ez a fos most egyszerűen képtelen erre...Kíváncsi vagyok az s10 mit virít majd.
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
Frissítés dark mód :
[link][ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
coyotex
tag
A Messenger Dark mod,nekem is csak a kamu profilos megoldással sikerült.Köszönöm.
-
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Par napja valtottam erre a telora egy honor 8-rol. Ami kicsit zavar benne, hogy az esti kepek mind tok sargak. Azt hittem OIS miatt sokkal jobb kepeket lehet vele loni este varosba, mint a honorral, viszont semmivel sem jobb csak tok sarga.
Ez masnal is ilyen?
-
gulupeti
senior tag
Most, hogy már a messengert és egyre több programot lehet fekete háttérrel használni, a billentyűzetet is átállítottam sötét színűre. Így most már a navigációs gombok fehér háttere zavar, amikor aktív a billentyűzet.
Ezzel lehetne valamit kezdeni, hogy ez is sötét legyen? A gesztusvezérlés nem megoldás... az nekem nem jön be.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bohlnorbi károsultjai
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- Ford topik
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget