-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
_CICAFIU_ #26796 üzenetére
Félre érted, vagy nem akarod érteni. Én tartozom azok közé, akik az első ilyen "hírt" betonbiztosra és készpénznek vesznek. Én nem állítok be semmit, csak nem vagyok hiszékeny.
Amíg egy phonearena szintű (vagy akár itt) oldalon nem hoznak hasonló hírt, addig ez nem más, mint egy nagy ló...fütty...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
_CICAFIU_ #26792 üzenetére
Mi mást mondanának? Most komolyan...
Szóval, pontosan ez az a hiszem, ha látom és használom, a huawei mostanában meg többet hazudik, szóval az ilyen clickbailt cikkek meg főleg semmit nem jelentenek a számomra.
Én azt mondom, hogy még normális OS sem létezik, ez mind csak blöff. Szerinted, mennyire életképes és valószínű az, hogy a gugli is bevitt egy k..va gyomrost a cégnek és majd engedi használni a fejlesztéseit?
Talán igen, dehogy nem fog jól működni az hétszenség, már ha létezik OS... -
Peet
senior tag
válasz
_CICAFIU_ #25664 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy elvileg az Oreoval bevezették a Project Treble-t, ami lehetővé teszi, hogy könnyen lehessen különböző firmware-t felrakni ezekre a telefonokra. Nem jutott még senkinek az eszébe, hogy például egy P20 vagy MATE 20 Pro ROM-ot felrakjon a a MATE 10 Pro-ra?
-
bollizolee
tag
válasz
_CICAFIU_ #17879 üzenetére
Én játszom a pubg mobil-al. Annyit vettem észre hogy sokkal előbb betölt a játék. Szoktam játszani ismerőssel egymás mellett van a telefonunk ő már rég pofozta az embereket én meg csak a csikot néztem hogy tölt be a játék. Amióta van gpu turbó simán lépést tart az iPhone 7 -tel . (Ami elég elszomorító de ez van). Játék alatt semmit sem változott. Talán a héten érkező frissítés rendbe szedi majd a játékot, mert azért vannak gondok benne rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nintendo Wii U
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged