-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabcsab
csendes tag
válasz
SzalaiG #31943 üzenetére
Ma cseréltettem az enyémbe szintén a Huawei klinikán a Qadra irodaházban [link] !
Már hatodik évében jár a készülék, úgy döntöttem megérdemli!
Elmondásuk szerint gyári akkumulátort raknak bele,
remélhetőleg így is van!
Ellenben nem kértek érte keveset, csekély 19.900-at, csak ezt nem tudtam előre!
Először a Jókai téri szervizbe szerettem volna vinni, ott mondták előre, hogy 14 ezer lesz, de lehetetlen volt kocsival megközelíteni,
így elmentem a Váci útra, egy óra alatt kész lett! -
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
SzalaiG #24337 üzenetére
Sajnos nem lehet úgy beállítani hogy napi szinten ne dobálja fel a frissítés ablakot. Teljesen megvagyok elégedve a 8-as rendszerrel.Szemét dolognak tartom hogy tavaj december 16 óta nekem is a képembe tolja nap mint nap pedig letiltottam a frissítést.Mindenki a biztonságot emlegeti azért kell frissíteni.Én nem használom semmilyen pénnzzel kapcsolatos dologra.Nem vásárolok nem utalgatok semmit telefonon és nem is fogok ez a biztonság és nem a rendszer frissítés.
-
eurolac
senior tag
válasz
SzalaiG #24024 üzenetére
Szia!
Igazad van az Oreoval a legstabilabb a rendszer véleményem szerint is! Én nem tudtam tiltani sajnos, szerintem erőszakosan rákényszerítenek a frissítésre. Nekem mindennap dobálta az ablakot pedig minden frissítési lehetőséget tiltottam neki. Itt olvastam, h annak ellenére h letiltották az éjszakai frissítést, pár embernek lefrissítette éjszaka. Nem akartam úgy ébredni, h állítgatni kell e telót, így frissítettem amikor ráértem. Vannak bugok benne, de együtt lehet vele élni. Várom a javítást, szerintem a 9.1 már jó lesz. Ha bírod mindennap nyomkodni, hogy ne frissítsen, szerintem várd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest