- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
Community feedback alapjan a kep jo, hang ha jol emlekszem tablet hangszoron szol
, kabel hianyaban viszont javitani se tudom. Esetleg ha valaki linkel egyet ebayrol ami belefer 500HUF-ba talan szerzek egyet
(bar meg igy is csak otthon tudom radugni valamire, a monitoromon csak dp port van..) Amugy gondolom jack-es megoldassal megy a hang, viszont lehet eleg lenne egy logcat+dmesg is a javitashoz
-
-
turai_
tag
1. Nincs kamera, nekem neha glitchel a felulet, van amikor folyamat villog a kek led (erre van egy scriptem, hogy ne tegye, autoinditasba be kell tenni). Ennyi jut eszembe most.
2. WiFi after sleep / after turning off native tethering -> nekem ilyen gondom nincs mar.
3. Engem is erdekelne a HW dekodolas, de az Adreno200-hoz nincs olyan driver, ami mindent HW-sen visz, marad az SW, MX player mindent visz (szinte!).Letolteni innen: http://goo.im/devs/asturel/s7_slim/cm10/cm-10-20130315-EXPERIMENTAL-s7-asturel.zip
De nekem meg csak a 0228-as van, lehet meg marad is egy darabig, mert nincs idom frissiteni. Egyebkent is stabil, mint a Forint
Telepitesben tudok segiteni szoban, Skype vagy TS3 szoba johet, vagy telefon sajat koltsegre ofc, irj PM-et, irok elerhetoseget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest