- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0mman
tag
válasz
mkRoland #14298 üzenetére
Hálás köszönet az infóért, bár az általad említett launcher egyikét sem ismerem, mert a jelenlegi holo launcher tökéletesen bevált.
Azonban hajlandó vagyok kompromisszumot kötni, főleg ha azzal növelem a vas teljesítményét.
A CM10 felrakása után, amint kezdtem belakni számomra az első dolog ami érezhető volt, hogy kicsit lassabban reagál a kijelző, illetve ha megnyitok egy alkalmazást.
Túl sok mindent még nem tudok nyilatkozni, de mindezt leszámítva tetszik a rom :-)
Azonban lenne egy kérdésem....
Flash player terén mi az ami használható és fut is a tabon?
Webes játékot szeretnék megnyitni a vason, de sajna nem akarja az igazságot, pedig újabb készülékekkel ez nem jelent gondot.
Gondolom, hogy nem hardveres probléma miatt... -
csabi10
senior tag
Sikerült a tablet mod, de nekem az nem jön be nagyon kicsik a betűk, és alul van egy sáv ami nem fekete látszik a háttér. Marad a normál mód.
Valaki tud nekem segíteni elállítottam a képernyőzárat most nem felfelé kell húzni hanem oldalra dwe az istennek nem tudom vissza állítani
-
mkRoland
senior tag
válasz
C0mman #14292 üzenetére
Pedig poénosabb lett volna így: a hárombetűs színű (ZŐD).
@14295: Ha fontos a gyorsaság, akkor az alábbiakat változtasd meg:
1, launcher lecserelése Nova-ra vagy Apex-re
2, animációk kikapcsolása a (Rendszer)beállítások/Fejlesztői eszközök-ön belül az "Ablakanimáció mérete" "Áttűnési animáció mérete" és az "Animáció léptéke" pontokon belül; Nova-n belül a "Megjelenés és működés" ponton belül az "Animáció sebessége" és az "Alkalmazás animáció" nálam "Fénynél gyorsabban"-ra van állítva. Nova-n belül lehetnek animációk, úgy szép sebességgel fut. -
C0mman
tag
válasz
bakter24 #14289 üzenetére
Nofene itt van Bakter kolléga is
Hát, azt nem tudom melyikkel megy, de én nem raktam fel új recovery-t.
Ezt hol találom és hogy kell feltenni?
Mármint feltenni fel tudom, ha ugyan az a módja mint a "régi" recovery-nek, csak a régit felül írja ha felteszem?
Vagy van más teendő is? -
mkRoland
senior tag
válasz
csabi10 #14282 üzenetére
C0mman@14285:
CM10 = JB (4.1.2)
CM9 = ICS (4.0.4) -
C0mman
tag
válasz
bostone #14284 üzenetére
Nem maradt ki semmi, mindent a nagy könyv szerint csináltam...
Most töltöttem le egy másik CM10-et remélem ez jó lesz. Pár perc és kiderűl
Van JB is s7-re?Hát ez sem jött össze erre is azt kapom hogy insatallation aborted
Nem tudom mivel lehet a gond...
Gyanítom hogy a rom-al lesz valami, mert a pirate gond nélkül rámegy.
A netem kicsit lassú, esetleg ez okozhat letöltés közben gondot a rom-al? (bár lehet az oldal nem engedi a letöltést gyorsabban)
Szóval nekem nincs ötletem...
Eddig ezt a kettőt próbáltam:
cm-10-20121015-EXPERIMENTAL-s7-asturel.zip
cm-10-20121018-EXPERIMENTAL-s7-asturel.zip -
csabi10
senior tag
Beállítottam 120-ra az LCD-t, de sajnos fekete képernyő lett a vége.
-
C0mman
tag
Úgy tűnik amit letöltöttem ROM nem tetszik neki, mert telepítésnél azt írja Install aborted
A pirate gond nélkül visszamegy, esetleg tud valaki használható CM10-et? -
csabi10
senior tag
Lehet hogy én keresem rossz helyen de nekem nincs cm10 settings.
-
C0mman
tag
Üdv!
Lenne egy kis problémám...
Most volt időm, hogy felrakjam a CM10-et és adódótt egy kis gond.
Mindent a leírtak alapján csináltam, felraktam a rom-ot (cm-10-20121018-EXPERIMENTAL-s7-asturel.zip)
valamint a gapps.zip-et....
Miután felraktam és nyomtam egy reboot system-et az IDEOS logó után beadott egy fekete képernyőt, két fehér betűs sor: "Enter into fastboot mode" "You can press HOME+BACK to reboot device"
Nos ez után mi a teendő? -
csabi10
senior tag
Sziasztok fel tettem a CM10-et. Nagy problémám, hogy nem kéri a pin kódot, így nincs 3g repülőgép mód ki be sem működik. Folyamatosan kattog a tab.
A tablet modot hogyan lehet előcsalogatni? -
zozimoto
aktív tag
Hali. Volt már vkinek olyan problémája hogy kiírta azt hogy az sd kártya sérült? Formázni,visszaállítani próbáltam de nem csinál semmit.
-
plgr
tag
az eddigi módszerrel nem tudom aktiválni a tablet layoutot: beállítom az értékeket, újraindítom, de nem tud bebootolni. Fekete képernyő, háttérvilágítás megy, néha szisszen egyet.
A 1015-ös és a 1018-as romokkal próbáltam, ugyanaz az eredmény. Eddig csak a rom újratételével sikerült életet lehelnem bele. Ezzel kapcsolatban pedig azt tapasztaltam, hogy a google accountom eltűnik ilyenkor a készülékről. Újra kell tennem a gappsot, majd hozzáadni az accot. Eddig, ha jól emlékszem, ez nem volt szükséges.
Más nem tapasztalt ilyet? -
lakoslegal
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a skype-programon hogyan tudom azt megoldani, hogy amikor stand-by üzembe helyezem a gépet a bekapcsológombbal, és mások hívnának, akkor úgyan úgy csörögjön a készülék mintha GSM hálózatról jönne a hívás. Valahogy olvastam hogy stand-by üzemmódban bontja a wifit is. A másik, ha nem kapcsolom stand-by üzemmódba, akkor hogyan tudom teljesen elsötétíteni a képenyőt?
Tud-e valaki javasolni valami jó ingyenes programot navigációra?
Hogyan tudok zenéket letölteni a netről?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
gretzky77
veterán
válasz
Frusztréthy #14266 üzenetére
Szia én próbálkoztam vele de sajnos nagyon macerás és 2.2 alatt nem is megy! Viszont nagy nehezen elszántan magam és feldobtam a cm9 romot amiben kellemesen csalódtam és ezalatt mindenféle macera nélkül látja a joikuspot által adott jelet!
-
Lampi74
csendes tag
Sziasztok!
A hdmi csatihoz még mindig nincs semmi vezérlő progi? Jó lenne már rádugni a tv-re, de az nem fogadja el a felbontását. -
molnartom
aktív tag
válasz
Frusztréthy #14266 üzenetére
Én próbáltam, de nem működött.
-
Frusztréthy
tag
Van valakinek tapasztalata a Joikuspot premiummal? Symbian telorol átmegy igy a net a Slimre? Állitolag csak kodolni kell a wifit és akkor nem probléma az ad-hoc?
-
laracroft
senior tag
válasz
eladohardver #14260 üzenetére
Jah ezt az utat én is végigjártam... Az ICS-ben nem kellett foglalkoznom a cache fixer-el, mindent tudtam installálni. A V6-ban viszont szokott olyan lenni, hogy egy idő után nem tudok felinstallálni egyáltalán programot vagy játékot -mérettől függetenül - mert kiírja, hogy "a telepítés az USB meghajtóra nem sikerült" vagy vmi hasonló. Ezek után csak úgy tudom javítani, ha újra felteszem a ROM-ot...
-
Robrobzon
csendes tag
válasz
eladohardver #14262 üzenetére
Köszi:-)
1 teljeskörű..gondolom.
Másik 1 mire pontosan? -
Robrobzon
csendes tag
Céges T-mobiles készülékem van.2 éves hűséggel vették. szerintem.A készülékre mennyi időre szól a garancia? 1-2 év?
-
eladohardver
őstag
válasz
laracroft #14254 üzenetére
Ezt passzolom! nem vágom, "vagy még is?"nekem az volt lényeg leg utóbb fel menjen a a v6 Lawrence room-ja, így azt tettem fel amelyik tud külső sd-ről is telepítgetni. biztos hogy ez a recovery-n múlik?? o.O Jaaa, most hogy így mondod.. ezekben a touch recovery-s dolgokban mintha láttam volna valami olyasmit (partícionálás rész) ahol a default érték 32mb volt... és lehetett álítgatni... szerintem az lesz az ... viszont erről a lawrence rom-ja nem fog fel menni
vissza kell flashelni a régebbi recovery-t ami még nem touch-os ami kint van austrel oldalán, vagy azon a tárhelyen inkább...
-
mkRoland
senior tag
válasz
Bálint OS #14248 üzenetére
Ez engem is érdekelne, sajnos nekem sem sikerült még működésre bírnom kedvenc a 3G Watchdog-ot. Amíg inviteles mobilnetem volt, addig megoldottam az inveteles selfcare honlappal, de most kölcsönadtam a netem és csak Telenor Klikk-et használok. 2-3 nap alatt merítettem ki a 100 megás korlátot, úgyhogy most már nem kell nézegetnem, hogy mégis mennyit használtam fel, de azért érdekelne.
-
C0mman
tag
válasz
bakter24 #14257 üzenetére
Bálint
agy kísérletező vagyok úgyhogy ennek tekintetében biztos fel fogom tenni
...már el is kezdtem letölteni
Ha jól láttam az a legfrissebb cm-10-20121018-EXPERIMENTAL-s7-asturel.zip
Bakter: A hang kattogás sajnos a pirate alatt is jelen volt, amit én már megszoktam, így ez nem fog gondot okozni.
A wifi már más téma. Bár én töbnyire 3G-t használok, azonban ahol lehetőségem van természetesen wifizek.
Majd kiderül mennyire zavaró.
Remélem azért előnyei is vannak a CM10-nek, mert leginkább csak a hibáiról lehet olvasni, ami sokakat (többek közt engem is) kicsit megrémíthet.
Azonban én a "puding próbája az evés" híve vagyok, úgyhogy ha már sikerült az ubuntut is feltennem nagy nehezen, szerintem ezzel sem lesz másként
A telepítése akkor ugyan az mint a pirate rom-nak gapps.zip-el kiegészítve ha jól olvastam
Ha, valami gebasz lenne majd vések -
bakter24
őstag
válasz
C0mman #14255 üzenetére
Én legutóbb, mikor kísérletezni volt kedvem, feltettem a CM9-et (akkor még a CM10 kiforratlanabb volt, csak egy verzió volt belőle, stb.) és azóta is rajta van. A hang kattogást leszámítva elégedett vagyok vele. A wifi ujraindulás itt is megvan sajnos, de használható. Szerintem próbáld ki, hátha bejön. Nekem személy szerint a képernyő-kikapcsoló animáció a kedvencem (Tudom, hülyeség, de az nagyon tetszik
)
-
Bálint OS
tag
válasz
C0mman #14255 üzenetére
ha szeretsz kisérletezni akkor ki lehet próbálni.Bár nekem gyorsabbnak tünik a v6 de sokan mondják hogy CM10 mennyire gyors én nem éreztem olyan gyorsnak.Vannak vele még problémák mindennapi használatra lehet használni ha eltekintesz a hiányosságaitól.Szép és érdekes
.De csak akkor tudod meg milyen ha te is használod legalább egy hétig.
-
C0mman
tag
Üdv mindenkinek!
Mostanság bevallom nem igen lestem a fórumot, mivel a vasat sem nagyon forgatom a kezemben.
Azonban erre a CM9, CM10-es ROM-ra felfigyeltem
Én még a Lawrence álltal jól megfőzött pirate 2.2.3 -as rendszert nyúzom és itt meg is jegyzem semmi gondom nem is volt vele, mondhatom az eddigi legstabilabb ROM amit eddig használtam
Azonban jó lenne elhagyni a 2.2 kategóriát ahogy Bakter is említette...
A kérdésem az lenne, hogy mennyire macerás a CM9 vagy CM10, mert kicsit visszaolvastam és láttam akad azért anomália pl belső SD -vel.
Gondolom még nem forrta ki magát teljesen a rendszer és van mit javítani rajta.
Nos érdekelne, hogy áll a ROM wifi, BT, stb ...
Érdemes-e vele foglalkozni, vagy inkább legyek kicsit türelmes, és várjam meg amíg elég stabil és "megbízható" lesz a ROM... -
laracroft
senior tag
válasz
eladohardver #14253 üzenetére
Melyik az a recovery, amelyik v6 alatt is működik és javítja a 32MB-nál nagyobb fájlok telepítését? Mintha asturel barátunk említette volna, hogy van ilyen!
-
eladohardver
őstag
válasz
Rabidsnail #14235 üzenetére
Nem úgy tűnik! Nem lehet vele vissza rakni a v6-ot
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest