- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
gabancs #1740 üzenetére
igen, ez van a gyáriban nem lehet, de mivel ez egy Android !!! olyat használsz amilyenben lehet, ha ez kell, valószínűleg a Huaweinél is ebből indultak ki.
de tulajdonképpen miért is jöttél ide? azon vitatkozni hogy a gyáriban miért nem lehet? ajánlottuk a LauncherPro-t amiben lehet 3-ra redukálni ezt a számot, és biztos kis kereséssel lehet olyat találni ahol 1-et is lehet.
retek telefon, mi? -> na a viszont (nem) látásra!
-
DS39
nagyúr
válasz
gabancs #1731 üzenetére
nekem ne mondd
de hidd el, nem a gyári launcher veszi el pl az "engri bördc" elől a memót, az úgy kaki ahogy van, nekem is mindig kidob a star wars a videós pályákon. (ezt nem feltétlen neked írom, csak kérdezték)ezer meg egy launcher közül biztos találsz/tok egy olyat ami kevesebbet eszik és állítható a home screen szám
-
DS39
nagyúr
válasz
gabancs #1728 üzenetére
szerintem ha üres egy home screen nem eszi a memóriát csak ha tele van rakva ikonnal widgettel.
de amúgy nálam a launcher mindössze 18 MB körül eszik a ram-ból ami nem sok és ráadásul ez gyorsítótárazott folyamat, szóval induláskor betölti és kész.próbáld (vagy a tulaj) ki azt a launcherpro-t és abban fogod tudni szabályozni szerintem.
-
DS39
nagyúr
válasz
gabancs #1724 üzenetére
nem kell root egy launcher beállításaihoz, a leírásában sem írják Playen.
a gyári Huawei launcherben viszont nem tudod szabályozni a home screenek számát. mondjuk nem tudom miért zavaró hogy több van, engem nem zavart még, 5-ből 1 üres, azt annyi. legalább a háttérkép azon a screenen teljes egészében látszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 1
- Bundle topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest