-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Üzem idő...
Pl nekem, mostani beállításokkal MA 4% ot esett, de van app amit bekapcsoltam.
Ha azt is kikapcsolom, lásd időjárás, akkor ha este 23:kor lehúzom a töltőről, akkor reggel 8kor 100%on van még. És mikor ébreszt és bekapcsol a kijelző akkor esik 99%ra.Szerintem ez elég jó.
Lényegében csak a guglis cuccok vannak letiltva. Játék, zene, újságos, gmail. És újra indításkor sok app nem indul el, vagyis le van tiltva. Lényegében a Advanced taskmanageren és a Megaupload szinkronon kívül minden ki van lőve az autómatikus indításból. (Majd elindul ha én inditom az appot) Meg csak azok indulnak el amik amúgy sem tilthatók. -
törölt tag
Itt is úgy van, csak sok a külföldi, illetve a félhivatalos ROM. Aztán ez okozhat némi kavart az emberek fejében.
Pl. van aki Izraeli ROM -ot használ.
Meg vannak egyedi FW -k is, amiben a Voda a "menő". Ez elég sok telefonnál van így sajnos, szívnak is az ügyfelek azzal, hogy nem érkeznek frissítések.
-
ufonauta
aktív tag
Neem! porterocka a háromgombos frissítésre gondolt. Másold a letöltött frissítésből a komplett dload mappát az SD kártyára, majd indítsd el háromgombos módszerrel a telót. A frissítés magától lefut. Persze én előtte csinálnék egy wipet.
Szerk. Közben porterocka leírta a sorrendet is. Ettől még a felrakás módszere marad.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem teljesen, bár ez benne van az összefoglalóban.
A dload mappát másold ki az SD kártyára, aztán 3 gombossal, vagy saját frissítőből tedd fel. Előtte biztonsági mentés (külső tárolóra) és wipe ajánlott, de nem kötelező.
NagyZL:
Hiányzik egy Google alkalmazás, azért nem megy. DE ezt most fejből nem tudom megmondani, meg otthon sem vagyok. -
zeon.hu
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Tanks - MMO
- Yettel topik
- Macska topik
- Android játékok topikja
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest