Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Üzem idő...
Pl nekem, mostani beállításokkal MA 4% ot esett, de van app amit bekapcsoltam.
Ha azt is kikapcsolom, lásd időjárás, akkor ha este 23:kor lehúzom a töltőről, akkor reggel 8kor 100%on van még. És mikor ébreszt és bekapcsol a kijelző akkor esik 99%ra.Szerintem ez elég jó.
Lényegében csak a guglis cuccok vannak letiltva. Játék, zene, újságos, gmail. És újra indításkor sok app nem indul el, vagyis le van tiltva. Lényegében a Advanced taskmanageren és a Megaupload szinkronon kívül minden ki van lőve az autómatikus indításból. (Majd elindul ha én inditom az appot) Meg csak azok indulnak el amik amúgy sem tilthatók. -
törölt tag
Itt is úgy van, csak sok a külföldi, illetve a félhivatalos ROM. Aztán ez okozhat némi kavart az emberek fejében.
Pl. van aki Izraeli ROM -ot használ.
Meg vannak egyedi FW -k is, amiben a Voda a "menő". Ez elég sok telefonnál van így sajnos, szívnak is az ügyfelek azzal, hogy nem érkeznek frissítések.
-
ufonauta
aktív tag
Neem! porterocka a háromgombos frissítésre gondolt. Másold a letöltött frissítésből a komplett dload mappát az SD kártyára, majd indítsd el háromgombos módszerrel a telót. A frissítés magától lefut. Persze én előtte csinálnék egy wipet.
Szerk. Közben porterocka leírta a sorrendet is. Ettől még a felrakás módszere marad.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem teljesen, bár ez benne van az összefoglalóban.
A dload mappát másold ki az SD kártyára, aztán 3 gombossal, vagy saját frissítőből tedd fel. Előtte biztonsági mentés (külső tárolóra) és wipe ajánlott, de nem kötelező.
NagyZL:
Hiányzik egy Google alkalmazás, azért nem megy. DE ezt most fejből nem tudom megmondani, meg otthon sem vagyok. -
zeon.hu
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi