-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
Atlantisz48 #8397 üzenetére
Elvileg Note 4-en sem teljesen gördülékeny, mondjuk én Asphalt párti vagyok, ha autós játék, szóval nem próbáltam.
(Úgy jön ide a Note 4, hogy az van a P7 mellett; utóbbival kapcsolatban úgy néz ki, hogy ma van az utolsó együtt töltött napunk.Nem azért, mert nem felelt meg, gyönyörű telefon megfelelő tudással, de Note 4 mellett teljességgel kihasználatlan lenne.)
-
B1T3
addikt
Igazából a munkám miatt „kénytelen vagyok” mindent figyelemmel kísérni.
De más az, hogy ott pár percet nyomkodok egy telefont, és az, hogy valamit huzamosabb ideig használok. A P7 sorsa még kérdéses, vagy nekiadom testvéremnek, vagy eladom, esetlegesen cserélem egy Nexus 5-re.
-
B1T3
addikt
Nyilván még mindig a Note 4 kijelzője a legszebb (vagy egyik legszebb most már az S6 mellett), de a P7 után ránézve már nem tűnik annyira szépnek hála a jó fehéreknek.
-
B1T3
addikt
Elegánsabb a 3.0.
Köszönöm a hozzászólásaitokat.
-
B1T3
addikt
válasz
#86973952 #8300 üzenetére
Igen, feltette valaki, mégpedig a Huawei.
Egyenesen tőlük van, de ez egy hosszú történet.
Hogy kivitelezhető ez? Az általad említett módon, csak nyilván előbb a B121-gyel csináljam meg? Illetve akkor már miért nem a B133-mal, sőt a B609-cel (azaz miért nem menne rögtön ezzel)?
(#8301) ufonauta
Közben az egyik kérdésemet megválaszoltad, maradt az, hogy miért van ez a sorrend. -
B1T3
addikt
Szóval B609 végződésű frissítés telepítése.
Gondolom, a „helyi frissítés” opciónál a telefonra kéne másolni azt a kb. 1,1 GB-os fájlt. De pontosan hová?
A „frissítés USB-meghajtóval” lehetőségnél pedig az megoldás lenne, ha USB OTG kábellel rádugnék egy pendrive-ot? -
B1T3
addikt
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
A B609 frissítés telepítését hogyan javasoljátok? Úgy látom, két opció is van rá.
-
B1T3
addikt
Az első éjszakáján ultratakarékos és repülőgép üzemmódban merült 22%-ot. Remélem, nem lesz rendszeres, mert Note 4-en ahhoz szoktam, hogy ez nagyon max. 5%, de inkább 2-3.
-
B1T3
addikt
válasz
zeon.hu #8262 üzenetére
Mi a baj az OTA frissítéssel, ha tiszta alapokra teszem fel (azaz a frissítés előtt és után is megy a factory reset)?
Illetve ha nem OTA akarok frissíteni, akkor hogyan kivitelezzem, hogy az a garanciát se érintse? (Samsungom is van, és ott a KNOX miatt ez kényes téma.
) Ezt (Huawei oldala szerint: „P7-L10 V100R001C00B609 (Android 4.4,Emtion UI 3.0,General Version”) töltsem le először is?
-
B1T3
addikt
Tegnap csatlakoztam – ha csak egy rövid időre is – a P7-esek táborába. Elnézést, ha átsiklottam rajta az összefoglalóban: a készülékem kártyafüggetlen, de az EMUI 2.3-ra mégsem dobja fel a 3.0-t „online frissítéssel”; jól értelmeztem, hogy meg kéne kapnom OTA?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest