- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vodánál mostanában nem javítottam. Valaki azt mondta, hogy beküldik a TeleMax -ba, valaki meg azt, hogy a szolgáltató irányít hozzájuk. Telenor pl. azt mondja, hogy vidd el valamelyik szervízbe. Nem tudom melyik a hitelesebb.
Mennyire gördülékenyek? Ott a "szlogen" a honlapon, lényeget kiemelve 90 ember javít napi kb. 1000 készüléket. Szerinted?

Tapasztalat: nagyon kevesen vannak, az ügyfélszolgálatosokon kívül nagyon mással nem lehet normális kapcsolatot felépíteni. Ők viszont nagyon kedvesek és segítőkészek. Én mindig úgy szoktam beadni szervízbe elektronikai cikket, hogy előtte lefotózom több oldalról is az átadás pillanatában, így az ezalatt keletkező karcok bizonyíthatóan nem voltak már rajta. Ez viszont igaz más szervízre is, nem igazán dobom el magam a kiszolgálástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Milyen alaplapot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Gumi és felni topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest