- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vodánál mostanában nem javítottam. Valaki azt mondta, hogy beküldik a TeleMax -ba, valaki meg azt, hogy a szolgáltató irányít hozzájuk. Telenor pl. azt mondja, hogy vidd el valamelyik szervízbe. Nem tudom melyik a hitelesebb.
Mennyire gördülékenyek? Ott a "szlogen" a honlapon, lényeget kiemelve 90 ember javít napi kb. 1000 készüléket. Szerinted?
Tapasztalat: nagyon kevesen vannak, az ügyfélszolgálatosokon kívül nagyon mással nem lehet normális kapcsolatot felépíteni. Ők viszont nagyon kedvesek és segítőkészek. Én mindig úgy szoktam beadni szervízbe elektronikai cikket, hogy előtte lefotózom több oldalról is az átadás pillanatában, így az ezalatt keletkező karcok bizonyíthatóan nem voltak már rajta. Ez viszont igaz más szervízre is, nem igazán dobom el magam a kiszolgálástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest