Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #606 üzenetére
Újra indítás. Hát az előző GIO allergiás volt a kis memória miatt erre, így megszoktam az esténként restartot.
Egyébként meglepetés volt számomra, hogy miután éjszakai műszakba kerültem, egy 40 perces sorozat epizód is belefért kmplayerrel, úgy, hogy vasárnap reggel 8-tól hétfő délig nem látta a töltőt a telefon. - elemmnett állandó szinkron, mobilnet, emil, gps, skype, facemessenger. Na nem azért mert kell , hanem mert ezek állandóan futnak. Nem én vagyok a telefonért, hanem ő én értem, így én nem akarom kapcsolgatni, állítgatni. Bőven elég volt 2 év rom-olás a GIO-val.
Fent volt a CleanMaster, ami semmit nem változtatott a dolgokon. Sőt a kinézete tökéletesen ugyan az mint a gyárié, Így le is szedtem. Pláne miután, részben én hibám miatt, de minden zenét, filmet, ZIP rar stb..egy csomó dolgot törölt a telefonól mondván nagyok a file-ok.
De engem ezek nem zavarnak olyan mértékben, sőt még az se, ha tele van a memória és beakad. Én Commodore64 és C+4 kezdtem magnóval, c128, 80286 -386 - 486 stb. Nem akadok meg azon ha egy telefon lassabb, vagy megakad. Simán elkönyvelem a dolgot és átlépek rajta. Megtanultam az alázatot...
De emellett feltűnik ha nem akad meg és hibátlan a működés.Sokat nem tudok hozzá tenni, szerintem az árát megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest