Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz #86973952 #606 üzenetére

Újra indítás. Hát az előző GIO allergiás volt a kis memória miatt erre, így megszoktam az esténként restartot.

Egyébként meglepetés volt számomra, hogy miután éjszakai műszakba kerültem, egy 40 perces sorozat epizód is belefért kmplayerrel, úgy, hogy vasárnap reggel 8-tól hétfő délig nem látta a töltőt a telefon. - elemmnett állandó szinkron, mobilnet, emil, gps, skype, facemessenger. Na nem azért mert kell , hanem mert ezek állandóan futnak. Nem én vagyok a telefonért, hanem ő én értem, így én nem akarom kapcsolgatni, állítgatni. Bőven elég volt 2 év rom-olás a GIO-val.

Fent volt a CleanMaster, ami semmit nem változtatott a dolgokon. Sőt a kinézete tökéletesen ugyan az mint a gyárié, Így le is szedtem. Pláne miután, részben én hibám miatt, de minden zenét, filmet, ZIP rar stb..egy csomó dolgot törölt a telefonól mondván nagyok a file-ok.

De engem ezek nem zavarnak olyan mértékben, sőt még az se, ha tele van a memória és beakad. Én Commodore64 és C+4 kezdtem magnóval, c128, 80286 -386 - 486 stb. Nem akadok meg azon ha egy telefon lassabb, vagy megakad. Simán elkönyvelem a dolgot és átlépek rajta. Megtanultam az alázatot... :D :D
    De emellett feltűnik ha nem akad meg és hibátlan a működés.

Sokat nem tudok hozzá tenni, szerintem az árát megérte.

Új hozzászólás Aktív témák