- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
KKrisz751:
Szerintem jelenleg nincs élet viszonyszámok, teszt adatok nélkül. Viszont egyre jobban terjed, kerül az emberek szájára az a jogos vélemény, hogy talán nem egészen hitelesekek, nem feltétlen felelnek meg a valóságnak. Főleg, hogy sok telefon/márka lényegesen jobb pozícióból indulnak az ilyen teszteknél.
Arró jó, hogy kb. be tudd lőni, de összességében nem sok értelme van. Meg persze az emberek többsége még azt sem tudja milyen rendszer fut a telefonján, vagy mi az a PPi, esetleg milyen felbontást ad, vagy hogy MP az másodlagos, mert a kameránál vannak más lényeges tényezők is, amik a minőséget befolyásolják (és akkor itt még mélyebben bele sem mentünk).
A legjobb az volt, amikor a csajszi telefonjára kihozta, hogy 3D játékok futtatására nem a legalkalmasabb a telefonja, de az senkit nem érdekelt, hogy előtte FIFA 14 -vel és Asphalt 8 -val játszottam rajta. Az akadásra meg érzékeny vagyok, engem nagyon zavar, tehát nem használtam volna, ha bármi gondom lett volna vele.
Másik, ami nélkül meg nincs élet, az egy jó task kezelő. Amit ésszerű felhasználás mellett nagyon is érdemes alkalmazni. Nekem általában éjjel 1 - 2 % -ot szokott merülni az aksi. Normál módban, net és szinkro nélkül. A mostani telefonok már nem alkalmasak az állandó online létre, de ha éjszakára van is erre valakinek igénye, akkor érdemes egy töltővel is számolni mellé. Persz az sem jó az akksi élettartama tekintetében, ha állandóan töltés alatt van. Ezt viszont felhasználástól függően napközben elég nehéz elkerülni.
Én napközben mindent használok munkához, wifi - szinkronizáció - mobilnet - böngésző - mail - GPS - időnként, ha kedvem tartja játék - fotó, videó ...egyebek. Nálam elengedhetetlen a töltő használat, erre teljesen alkalmas egy nagyjából 1000 HUF környékén kapható szivargyújtós fej, amivel mobil tudok maradni és használható a telefon. Egyébként ilyen felhasználás mellett tök mindegy melyik telefonod van, lehet akár másfélszer ennyi az aksi, akkor is kb. ott vagyok vele.
SD kártyát amúgy azért érdemes használni, mert minél többet foglalsz le a tárhelyedből, annál neccesebb a működés. Ez persze inkább kis különbségnél, kis maradvány helynél jön ki, de ezt bizonyára te is tudod. Pl. ha 2 nagy játék fut a háttérben, meg net, meg egyebek és még hely is kevés van, akkor telefon legyen a talpán, amelyik nem laggol be, optimalizálás ide vagy oda.
Fényerőnek meg igazából felhasználástól függően van jelentősége. Az is vitás, hogy helyzettől függően a teli világítás a jobb -e, vagy az hogy folyamatosan mér és állítgat.
Nekem is nagyon be van lakva a telefon, de még az előzőekben tárgyalt okok miatt is elég fontosnak tartom, hogy legyen egy task kezelő rajta, mert sokat lehet vele spórolni. Mellé nem árt mondjuk egy CM által "gyártott" Clean Master sem, szerintem jobb mint a telefon sajátja. Fogyasztási emlékeztetőnek egyébként onnantól nem lesz jelentősége, ha valami kezeli a háttérben futó alkalmazásokat, mert nem igazán fog jelezni.
Vannak olyan programok, mint a Google keresés, ami rögtön megy élősködni, ha be van lőve a szinkronizáció. Persze napközben én nem tehetem meg hogy ne legyen bent, a mail -ek miatt sem, de amikor nincs rá szükségem, nem dolgozom, akkor igyekszem ezt kikapcsolni.
Viszont amit már itt is érintettünk, pár naponta nem árt adni neki egy újraindítást (ez minden telefonnál jó), mert kicsit helyre rakja a rendszert, kivágja a beragadt programokat.
Szerk.: Véletlen újra nyomtam, nem a válaszra. Na ilyen is van...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TP-LINK routerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest