Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #3566 üzenetére
Szerintem más a hiba, meg más ami direkt így van.
Pl. az, hogy legördítéskor az értesítések jelennek meg. HA meg nincs értesítés, akkor meg vezérlő ikonok. Ez pl. MIUI v5 óta így működik, ami igen nagy hatással van az EMUI -ra. Ezt leírhatja nekik akár mindenki innen a fórumból, de biztos nem fogják megváltoztatni.
Ráadásul alapjaiban nem fogják megváltoztatni az UI -t, nem lesznek ilyen eltérések a már kész formátumtól/stílustól, ami hónapok óta működik. Más készüléken, vagy akár a china verziós P7 -es FW -hez képest.
Az EMUI 3 már jópár készüléken létezik régiótól függően Mate 7, Honor 6, G7...stb. Biztos nem fognak a rendszerre jellemző stílusjegyeket megváltoztatni csak a P7 -re.
Én ilyet biztos nem fogok elküldeni.
Én értettem félre valamit, akkor elnézést, de több olyan hozzászólás van itt több embertől is, ami nehezen értelmezhető a vesszők vagy a mondatokat elválasztó írásjelek nélkül.
Tehát ha valaki szeretné intézni a visszajelzést, akkor tegye meg, ebből a részéből én kiszálltam. Nem haragszom senkire, mielőtt valaki félreértené, de mindenkinek adott a lehetőség arra, hogy egy hozzászóláson belül leírja a problémáját/problémáit. Én nem fogom ezt más helyett megtenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest